Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem tudom, miért lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal, de volt egy kis problémánk. Felállt neki, de nem volt elég kemény. Rásegítettem neki, egy ideig kemény volt, utána nem. Nagyon szégyellte magát előttem. Mondta, hogy túl sok stressz érte mostanában és régen volt már lánnyal. Az aktus megtörtént, védekeztünk.

Utána 2 héttel kellett megjönnie a menstruációmnak, ami 3-4 napig szokott tartani. De 1 héttel korábban jött meg és akkor is 1 napig tartott, rákövetkező napon nem menstruáltam, utána újra 1 napig. Mi lehet a baj? Terhes lehetek?

23/L

2012. jan. 3. 20:56
 1/3 anonim válasza:
Szinte kizartnak tartom, hogy terhes lennel, mert a ver altalaban a mehfal levalasat jelenti. Viszont egy "mehszajsebet" (ez a hetkoznapi neve) elkepzelhetonek tartok. Annyit jelent, hogy a huvelyedben van egy serulekeny felulet, ami olyan, mintha seb lenne. Nem veszes ugy, lefagyasztjak, nem kellemetlen. Szerintem a biztonsag kedveert szerintem kerdezz meg egy nogyogyaszt, megvizsgal, negyed ora az egesz es legalabb az eves rakszurest is letudod egy korben.
2012. jan. 3. 21:18
 2/3 chips112 válasza:
Jogos hogy a vérzés nem teljesen kapcsolódik a terhességhez, de ez függ annak a mértékétől. A terhesség egyik jele lehet a pecsételős vérzés ami kis időközönként következik be. Az előttem szólóhoz csatlakozva, ajánlani tudom a nőgyógyászt.
2012. jan. 3. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ma már másodjára olvasom ezt a kérdést...

Miért kell többször is föltenni?

2012. jan. 3. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!