Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. Általában nem szokott késni, de igaz az utóbbi napokban elég rendesen görcsöltem ezen a dolgon :( Ebben a hónapban elég sokszor voltam együtt a barátommal, néha óvszerrel, néha pedig megszakításosan. Teljesen biztosan nem élvezett belém (mert máshova ment, és meg is bízok benne) esetleg az előváladék lehet felelős??? Nagyon kétségbe vagyok esve, mert babát még 19 évesen nem szeretnék, ma már sírtam is emiatt :( Jövő 7en irány a nőgyógyász és veszek terhességi tesztet is. Valaki valami megnyugtatót?2011. dec. 26. 11:16
1/8 anonim 

válasza:

Nyugtatót nem tudok írni... ugyanis lehetsz terhes.
2/8 anonim 

válasza:

Hát.Itt is mint a legtöbb esetben lehetséges de nem valószínű tehát nagyon kicsi rá az esély főleg hogy még e-miatt stresszelsz is ami szintén ok lehet a késésre... Nyugodj meg jövő héten úgy is kiderül.Mellesleg 19 évesen elég érettnek kéne lenni ahoz hogy a megszakításos módszer semmit nem ér.Vegyél fogamzásgáttlót ha az nem kell akkor húzzatok gumit ha úgyse jó jöjjön a baba
3/8 anonim 

válasza:

sokkal nagyobb az esélye annak h nem vagy az.
Többnyire mi is megszakitassal csinaljuk évek ota.
23/f
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mostmár tuti h használni fogunk tablettát meg gumit mert ezt az ideget nem akarom mégegyszer átélni :S
2011. dec. 26. 11:24
5/8 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de nem tudok megnyugtatót írni.
Valóban lehetsz terhes. Az előváladék is tartalmazhat termékenyítőképes spermiumot.
Írhat itt bárki bármit, hogy nekik nem jött össze, több ezer emberrel készült felmérések alapján 100 nőből 35 esik így teherbe.
Ha nem akarsz többet így idegeskedni, akkor SOHA egy pillanatra se tegye beléd a barátod óvszer vagy tablettaszedés nélkül.
Addig pedig imádkozz...
6/8 anonim 

válasza:

Nekünk egy megszakításos védekezésből vannak az ikreink és kétpetéjűek, szóval nálunk ez a módszer nem vált be :)
7/8 anonim 

válasza:

Hiába nem túl esélyes a teherbeesés.. ha 1 millió emberből 1 teherbe esne, és az te lennél, nem számítana az arány. és itt nem 1/1 millió, hanem (az előző válaszolóra hagyatkozva) 35/100... ha te pont beleesel, nem fog számítani, ki hány éve sikeresen megússza a babát... vegyél tesztet!
8/8 A kérdező kommentje:
Végülis ma megjött :D Istenem el sem tudom mondani mekkora kő esett le a szívemről :)
2011. dec. 27. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!