Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17 évesen elkezdeni a fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen elkezdeni a fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyok egy gyönyörűen működő kapcsolatban, és egyre többet gondolkodok a tablettán. A gumit mindketten utáljuk de eddig nem volt más választás, és már nagyon szeretném elkezdeni a tablettát.

17/L

2011. dec. 25. 19:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát azt szokták mondani, hogy legalább két éves rendszeresnek kell lenni hozzá a vérzésnek.

Magas vérnyomásod, migréned van-e?

Ezt sem szokták megkérdezni a dokik, pedig fontos.

2011. dec. 25. 20:44
 12/24 anonim ***** válasza:

A tablettát én direkt a menstruációm beállításáért írattam fel. Persze kellemest a hasznossal...

Engem nem küldött sehova, megnézte hogy zsíros a hajam, vannak pattanásaim, fiús az alakom, ilyen kell :D De azért tényleg nem árt vérvétel meg ilyenek, hogy melyik a legjobb

Amúgy nekem soha semmi bajom nem volt vele, mellék hatásként is csak a melleim nőttek egy kicsit

Szerintem a 17 év rendben van

2011. dec. 25. 20:46
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem magas a vérnyomásom, migrénem sincs.
2011. dec. 25. 20:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát azt nem bánnám ha az én melleim is nőnének egy kicsit:) Igazán kellemes mellékhatás lenne.
2011. dec. 25. 20:48
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is 17 éves vagyok( Januárban leszek 18).. Nekem 11 évesen jött meg először, ha hiszitek ha nem.. az első 3 hónap után rendesen beállt a menstruációm, teljesen egészséges vagyok.. még egy torokgyulladást is nehezen szedek össze. Engem nem vizsgált meg a doki, csak kérdezgetett(trombózis, migrén, visszér, gyógyszerérzékenység)

csütörtökön fogyott el a második levelem.

Gondolom kíváncsi vagy a tapasztalataimra:

1.levél: Végig barnáztam a hónapot.. nem volt valami kellemes, de túl lehet élni egy tisztasági betéttel.. :D Éjszakánként enyhe hányingerem volt, de tényleg csak nagyon enyhe.. :)

-mi ebben a hónapban nem szeretkeztünk még gumi nélkül a párommal( nem kockáztattunk).

2. levél: mellnövekedés:D( ennek hatása vagy a fogamzásgátlóé.. nem tudom pontosan) mellfájás, de ez csak olyan 1-3 napig tartott. és olykor éreztem szintén nagyon enyhén azt a "mintha meg akarna jönni" érzést.

-ebben a hónapban már szeretkeztünk:)

megjegyzés: mind a 2 levél után pontosan 3 nappal jött meg. Vasárnap 6-7 óra között.

Összességében nekem beválik :)

2011. dec. 25. 21:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalataidat!:)
2011. dec. 25. 21:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is 17 évesen kezdtem szedni az erős menstruációs görcseimre.Nálam volt rendes vizsgálat,vérvétel,meg ilyenek.Nekem bevált a tabletta és mivel azután ismertem meg a barátomat,miután elkezdtem szedni,így a védekezés része is már adott volt a dolognak.
2011. dec. 25. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintem a leírtak alapján semmi akadálya nem lesz,hogy gyógyszert szedj. Sőt! feltétlen mond a dokinak,hogy görcsölsz (figyelembe veszi tabi felírásánál). én áldom a tabit,azóta semmi fájdalmam nincs (és ugye a gumi is felejtős..:)
2011. dec. 25. 22:14
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló:

Oké, feltétlenül mondom neki majd. Az nagyon jó lesz, mert én annyira görcsölök hogy ha nem szedek be erős fájdalomcsillapítót, akkor annyira görcsölök hogy nem tudok menni és hányingerem is van, egyszóval borzalmas az a 2 nap...egy álom lesz ha olyat felír. Még az is jó ha enyhíti és fájdalomcsillapító nélkül kibírom.

2011. dec. 25. 22:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Eh, bocsi a szóismétlés miatt, elég furán jött ki:)
2011. dec. 25. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!