Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a menstruációm sosem volt normális, több hónapos (volt, hogy 6-7 hónapos) kimaradásaim voltak mindig is, így tavaly elmentem nőgyógyászhoz. Ő fogamzásgátlót írt fel, amit fél évig szedtem. Ez idő alatt minden rendben volt, rendszeresen megjött. 2 hónapja hagytam abba a szedését, az első hónapban meg is jött a mensim, picit meg is ijedtem, mert rengeteg volt. Persze nagyon örültem is, hiszen sosem volt rendes, így reméltem, hogy most is megjön majd.....de nem így lett. Azonban a múlt héten és 3 héttel ezelőtt is előfordult, hogy a barátom betette a hüvelyembe a péniszét (pár húzás volt csak), még az aktus legelején, egyáltalán nem volt orgazmus közeli állapotban. Utána természetesen gumival folytattuk. Csak valahogy felmerült bennem, hogy mi van, ha mégis terhes lettem? Semmi erre utaló tünetem nincs, csak a mensim hiánya, ami sosem volt normális. Mégis becsúszhatott a baba vagy inkább arról van szó, hogy a tabi abbahagyása után megint visszaáll minden a régibe? Elvileg fejletlen a méhem, petefészkem, ezért írta fel az orvos a tabit.....lehet, hogy túl kevés ideig szedtem?2009. máj. 19. 20:34
11/13 anonim válasza:
Van 24 órás teszt is. SZívesen:)
12/13 anonim válasza:
24 órás teszt? Oké, pár óra míg a hímivarsejtek eljutnak a petesejtig... és pár nap a beágyazódás. Én tudom rosszul? :(
13/13 A kérdező kommentje:
3 napos tesztet vettem, nekem már ez is tökéletes volt ahhoz, hogy kimutassa az eredményt, mivel több, mint 1 hete volt az aktus. Szerencsére NEM vagyok terhes!!!! =) Még sohasem éreztem ekkora megkönnyebbülést!
Köszönöm a segítséget!
2009. máj. 21. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!