Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a menstruációm sosem volt normális, több hónapos (volt, hogy 6-7 hónapos) kimaradásaim voltak mindig is, így tavaly elmentem nőgyógyászhoz. Ő fogamzásgátlót írt fel, amit fél évig szedtem. Ez idő alatt minden rendben volt, rendszeresen megjött. 2 hónapja hagytam abba a szedését, az első hónapban meg is jött a mensim, picit meg is ijedtem, mert rengeteg volt. Persze nagyon örültem is, hiszen sosem volt rendes, így reméltem, hogy most is megjön majd.....de nem így lett. Azonban a múlt héten és 3 héttel ezelőtt is előfordult, hogy a barátom betette a hüvelyembe a péniszét (pár húzás volt csak), még az aktus legelején, egyáltalán nem volt orgazmus közeli állapotban. Utána természetesen gumival folytattuk. Csak valahogy felmerült bennem, hogy mi van, ha mégis terhes lettem? Semmi erre utaló tünetem nincs, csak a mensim hiánya, ami sosem volt normális. Mégis becsúszhatott a baba vagy inkább arról van szó, hogy a tabi abbahagyása után megint visszaáll minden a régibe? Elvileg fejletlen a méhem, petefészkem, ezért írta fel az orvos a tabit.....lehet, hogy túl kevés ideig szedtem?
Ilyen velem is volt, én halálra aggódtam magam és persze nem volt semmi baj, nem történt semmi vész. Szerintem ne aggaszd Magad, bár tudom,hogy könnyű mondani. De tényleg teljesen uez vt a helyzet és nem vt baj, megnyugodhatsz.
2009. máj. 19. 20:37
2/13 anonim válasza:
Nos, talán nem kell aggódnod, de tudnod kell, hogy nincs teljesen kizárva a terhesség. Az ún. "előnedv" már "pár húzás" alatt is előjöhet, és az már tartalmazhat hímivarsejteket.
Mondom, azért várj még az aggódással. Vagy: tesztelj.
2009. máj. 19. 20:38
3/13 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet és tesztelj egyet.
Ugyan velem és párommal is volt ilyen, és nem lett belőle semmi és még sok helyen így van ez, van ahol így lett baba...
Teszt adhat biztos választ.
Egyébként nem valószínű, kicsi az esélye.
A tabi meg nem fogja helyrehozni a menzit, utána ugyanúgy vissza fog állni a szokottra.
4/13 anonim válasza:
Ha előváladék nem ment beléd, és nem élvezett el benned [ tehát a hüvelyedbe nem került spermium ] NEM lehetsz terhes.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy az előnedvet tényleg nem lehet tudni mikor van......egyszer sem élvezett el bennem, ez tuti.....
Terhességi teszt ilyen hamar is kimutatná ha terhes vagyok?
2009. máj. 19. 20:40
6/13 anonim válasza:
Az első kérdésedre:Nekem 3 hónap volt a kimaradás,de általában mindig megjött,de mégis rendszertelen volt.Nos,nekem,hogy megjöjjön egy mensit meghozó gyógyszert írtak ki,amit szednem kellett majd megjött rendesen.Már helyre is állt majdnem teljesen. De benne van a pakliban nálad,hogy nem állt még vissza a fogamzásgátló után a szervezeted.felborult a hormonháztartásod.Ne aggódj,ez kellemetlenségekkel járhat,de nem komoly.Ugyan ha fejletlen a méhed,nehezebb lehet a teherbe esés.Sok sikert majd ehhez is!
2009. máj. 19. 20:48
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem is pont így volt, nekem is egy olyan gyógyszert kellett szednem, ami meghozta a menstruációmat. Elég durva volt, napi 12 darabot kellett belőle bevennem. Remélem, hogy tényleg nem baba van a dologban, de igazából az is aggaszt, hogy nem akar beállni a menstruációm....
2009. máj. 19. 20:51
8/13 anonim válasza:
az előnedvtől a csajok TERHESEK LEHETNEK!
2009. máj. 19. 21:04
9/13 anonim válasza:
A teszt 10 napostól mutatja ki a terhességet.
2009. máj. 20. 00:29
10/13 A kérdező kommentje:
Még várok pár napot, utána a biztonság kedvéért veszek tesztet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!