Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gdsfd fsdfsfsf fg kérdése:
Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
Nem rég hallottam egy ismerősömtől, hogy a Tesco-ba egy fiatal srác (15-17 év körüli) gumi óvszert akart venni és nem adták ki. Akkor ez most hogy működik? A fiatalokat arra tanítsák hogy védekezzenek és az óvszert nem adják ki? Vagy azt hiszik hogy a fiatalok 18 éves korukig várni fognak a szexel?2011. dec. 24. 01:37
1/9 anonim 

válasza:

Ki kell,hogy adják.Arra nem vonatkozik törvény.A barátodnak joga van óvszert venni.
2/9 anonim 

válasza:

Igen, vehet óvszert akárki. Én a helyében hívattam volna a felettesét.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :) már nagyon kíváncsi voltam rá... mert már más internetes oldalakon is olvastam.. elsőre csak röhögtem azt hittem valami átverés.. de mikor haverom is mesélte csak néztem ...
2011. dec. 24. 02:10
5/9 anonim 

válasza:

A Tesco egy önkiszolgáló áruház... Ott kérni kell? :O
Mert pl a CBA-ban ki van rakva a polcra, az veszi le onnan és rakja a kosarába, aki akarja. Teascoban még soha nem vettem gumit, de szerintem ott is úgy van.
6/9 anonim 

válasza:

Hát ez tényleg elég hülye dolog. Megmondtam volna az eladónak, ha szeretné fizetheti a gyerektartásit.
7/9 anonim 

válasza:

Minden embernek joga van óvszert venni!
Akkor az eladó volt a hibás hogy nem adta ki a terméket.
Joga van a srácnak reklamálni ha az eladó lelkén fog száradni a baba ...
8/9 anonim 

válasza:

Az óvszer nem 18 éves korhatárhoz kötött termék, ha a tescoban nem akarták volna nekem kiadni, átmentem volna egy másik pulthoz, hogy ne szórakozzál már velem...
Én amúgy 14 évesen is vettem óvszert, csak úgy, mert kíváncsi voltam, hogy milyen? Kicsit néztek rám furán, de attól még odaadták.
De dm, auchan, cba, spar, akármilyen másik boltban simán odaadják...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!