Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak valami jele, ha a fogamzásgátló tabletta nem nyújt védelmet?
1-nek: köszi a választ, azon vagyok, de még pár hónapnak tuti el kell telnie, hogy 'rendbe jöjjek', aztán valószínűleg röhögni fogok magamon...:)
2-nak: neked meg nem való a gyakorikérdések.hu, mert szöveget értelmezni se tudsz... :) Nem azt kérdeztem, hogy szedjem-e tovább a gyógyszert vagy óvszerezzünk. Javaslom, fuss neki még egyszer;)
3-nak: eddig óvszerezés volt, de amióta történt egy kis baleset, megfogadtam, hogy ezt soha többet nem csinálom, és óvszerrel alig vártam, hogy vége legyen, hogy végre leellenőrizhessem, hogy nincs-e gond... De neked is mondom, nem azt kérdeztem, hogy szerintetek szedjem-e továbbra is a gyógyszert, mert fogom, akármit is javasoltok...:)
4-nek: te meg szintén nem tudsz olvasni... "Természetesen a terhességet leszámítva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!