Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mivel védekezzünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel védekezzünk?

Figyelt kérdés
Párommal 2 és fél éve együtt vagyunk eddig óvszerrel védekeztünk de nagyon utálom és szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni de anyukám nagyon ellenzi.
2011. dec. 22. 15:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
targoncával
2011. dec. 22. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bőrpáncéllal vagy NOD32 vel
2011. dec. 22. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
amúgy aszpirinnel: két térded közé szorítod és nem hagyod kiesni :D
2011. dec. 22. 15:54
 4/14 BlackSword ***** válasza:
Zárjátok kettőre az ajtót...
2011. dec. 22. 15:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem feltétlenül kell tudnia. Gyógyszerrel, ahogy te is gondolod, ez esetben sok eddig kerülendő dolog is szabaddá válik, pl. kádban szexelés.
2011. dec. 22. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:
nem tom sztem jó lesz az Avira
2011. dec. 22. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Disznózsírral.

Amúgy mi bajod az óvszerrel? Lehet venni rücsköset, érdesítettet, ami még fokozza is az élvezetet. A fogamzásgátló növeli ám a mellrák kockázatát, csak hogy egyet kiemeljek a számtalan hátránya közül.

2011. dec. 22. 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Húzz a pasid f*rkára nejlon harisnyát. Az is egy védekezési módszer :D
2011. dec. 22. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Foggal-körömmel.
2011. dec. 22. 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:

én rövid ideig szedtem fogamzásgátlót, de iszonyat lehúzta a libidómat. olyannyira hogy előtte minden nap volt szex , volt hogy reggel este, a férjem is, én is kívántuk, aztán amíg szedtem , 4 napig semmi, plusz nagyon fájtak tőle a melleim.

később ki is derült hogy alapból nem szedhettem volna. félretájékoztatott a dokim:P

gondold meg a tablettát szerintem.

mi pharmatex-et használtunk néha. és bejött. bár annak jobb a rendszeres használata, mert ha elszokik tőle a hüvely akkor égetni fog.

25/N

2011. dec. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!