Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma feküdtem le először a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma feküdtem le először a barátommal, nem használtunk gumit, se semmi fogamzásgátlót. Nem terveztük még, hirtelen jött. Mielőtt elélvezett volna kivette, majd rántott rajta párat és ráélvezett a hasamra. Akkor nem kerülhetett belém sperma, igaz?

Figyelt kérdés

Legyetek szivesek értelmes válaszokat adni, a hülyeségre és a kioktatásra nem vagyok kíváncsi.

16L

2011. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Még csak 16 vagy? LOL!!! Én akkor vesztettem el.

Milyen korán kezdik a rendszeres nemi életüket a mai tinik...

Amúgy sztem se lesz ebből baba, de azért ne csináljatok ebből rendszert, mert a végén baj lehet!

Fogamzásgátlót sem ajánlanék ilyen fiatalon,meg amúgy sem egy egészséges megoldás! szétcseszi a hormonháztartását az embernek, libidócsökkenés, abbahagyás utáni szőrösödés stb, stb... Inkább óvszer, az a biztos!

2011. dec. 21. 23:00
 32/41 anonim ***** válasza:
28# alátámasztom, amikor nagyon kanos vagyok akkor már jóval az elélvezés előtt csörgedezek :D
2011. dec. 21. 23:01
 33/41 anonim ***** válasza:

akkor te egy vadkan vagy! XD

20/L

2011. dec. 21. 23:11
 34/41 A kérdező kommentje:

Szerintem félreértelmezted a kérdést, nekem is most volt az első:)

Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi...

2011. dec. 22. 00:02
 35/41 anonim ***** válasza:
Terhes vagy és még hülye is.
2011. dec. 22. 01:46
 36/41 anonim ***** válasza:

Peteérés időszakában a teherbeesés valószínűsége a elgnagyobb a ciklus golyamán, én most azt mondom, 50%, vagy igen, vagy nem.

Tudod, te megérdemelnél egy terhességet, hogy lásd, ez nem játék, de a gyereked nem. Vagy azért mert megölöd, vagy azért mert megtartod, és akkor egy ilyen felelőtlen gyerekanya fogja nevelni.

Egyébként pedig nem vagyunk ösztönlények, hogy hirtelen jött és akkor megtesszük, azért van pár idegsejt a koponyánkban, hogy gondolkozzunk előre a tetteink esetleges következményén és mérlegeljünk. Vagy ennyire félsz, hogy otthagy a "pasid", hogy még ilyen áron is odaadtad magad neki? Gratulálok. Még hány ilyen lesz, hogy a testeddel fogod akarni megtartani?

2011. dec. 22. 08:11
 37/41 anonim ***** válasza:
Szűz volt még a barátod is? Ez fontos! Mert ha igen, akkor nagyobb a valószínűsége h terhes vagy, mert nem tapasztalt az ilyen időben megszakítás terén...
2011. dec. 22. 17:54
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem, ő már nem szűz:)
2011. dec. 23. 01:26
 39/41 anonim válasza:
Nah mi lett? mi lett? mi lett?
2012. nov. 7. 23:47
 40/41 A kérdező kommentje:
semmi nem lett :)
2013. júl. 29. 22:48
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!