Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma feküdtem le először a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma feküdtem le először a barátommal, nem használtunk gumit, se semmi fogamzásgátlót. Nem terveztük még, hirtelen jött. Mielőtt elélvezett volna kivette, majd rántott rajta párat és ráélvezett a hasamra. Akkor nem kerülhetett belém sperma, igaz?

Figyelt kérdés

Legyetek szivesek értelmes válaszokat adni, a hülyeségre és a kioktatásra nem vagyok kíváncsi.

16L

2011. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Konkrétan vagy ma, vagy tegnap, vagy holnap lesz peteérésed. :D Nyilván, ha jutott is beléd egy kevés spermium, az is elpusztulhatott a hüvely savas pH értékétől, de ilyet többet ne csináljatok, minden baj egyszer történik meg!
2011. dec. 21. 21:49
 22/41 BeerHunter ***** válasza:
Százalékot nem lehet mondani, a kisfickóktól függ. Ha jó sok cumó ment a hasadra, akkor rég verte ki a barátod -> több lehetett az előváladék spermiumtartalma.
2011. dec. 21. 21:50
 23/41 anonim ***** válasza:
köszöntelek a tini mami klubba :D
2011. dec. 21. 21:51
 24/41 A kérdező kommentje:

Ez most komoly?

Akkor is sok esélyt adtunk rá,ha kivette mielőtt elélvezett?

Az előnedvtől elvileg nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe esek,nem?

:S

2011. dec. 21. 21:52
 25/41 BeerHunter ***** válasza:
Igen, de mint írtam, egyénfüggő. Ha nagyon bivaly tökei vannak, akkor beérhet a célba pár (egy is elég ugye), ha stnyább, akkor elhalnak odáig.
2011. dec. 21. 21:53
 26/41 anonim ***** válasza:
Kicsi, igen. De a megtermékenyítéshez 1 darab kis spermium kell, ami eljut addig. Ez a bátor kis harcos akár az előváladékban is lehetett, ezért veszélyes. Kevés az esély rá, de van.
2011. dec. 21. 21:53
 27/41 A kérdező kommentje:

#21 , remélem igazad van:D

Az biztos, hogy gumi nélkül SOHA többet. Nagyon félek. Remélem nem lesz semmi gond.

Köszönöm a válaszokat !

2011. dec. 21. 21:56
 28/41 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszolóknak igaza van.

Ha 28 nap körüli a ciklusod, akkor bizony sikerült pontosan a peteérésre időzíteni ezt a kis akciót.

Bocs, de az nem mentség, hogy "nem terveztétek előre". Ha nem tudtok védekezni, akkor nem kell dugni és kész. Meg lehet oldani orállal vagy kézzel is.

Ráadásul ha csak párat kellett rajta rántani, ahogy írtad, akkor esélyes, hogy már ment beléd is vmennyi, ugyanis a férfiaknál előfordul, hogy az orgazmus érzése előtt már ürül ondó.

Meg ugye az előváladék.

Hát ha ezt most megúszod (vagy imádkozzál, vagy menj el esemény utáni tablettát íratni!!!!!!!!!!!!!!!!), akkor máskor védekezzetek.

2011. dec. 21. 21:59
 29/41 anonim ***** válasza:
Beszélj anyuddal, és irány a patika tablettáért!
2011. dec. 21. 22:23
 30/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Megnyugodhatsz, van rá esély, én is így születtem meg! :)
2011. dec. 21. 22:59
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!