Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma feküdtem le először a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma feküdtem le először a barátommal, nem használtunk gumit, se semmi fogamzásgátlót. Nem terveztük még, hirtelen jött. Mielőtt elélvezett volna kivette, majd rántott rajta párat és ráélvezett a hasamra. Akkor nem kerülhetett belém sperma, igaz?

Figyelt kérdés

Legyetek szivesek értelmes válaszokat adni, a hülyeségre és a kioktatásra nem vagyok kíváncsi.

16L

2011. dec. 21. 21:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%
most irtam csak nem adot be még semmit ez a szar..!! D: amugy meg kija hülye ?? okosan irkáljál tesvérem mág én nem irtam neked semmi roszatt... am meg amit irtam az igaság de szolj nyugodtan ha nem :P
2011. dec. 21. 21:32
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
most irtam csak nem adot be még semmit ez a szar..!! D: amugy meg kija hülye ?? okosan irkáljál tesvérem mág én nem irtam neked semmi roszatt... am meg amit irtam az igaság de szolj nyugodtan ha nem!!
2011. dec. 21. 21:33
 13/41 A kérdező kommentje:
november 7-11.-ig volt az utolsó menstruációm
2011. dec. 21. 21:35
 14/41 anonim ***** válasza:

#11, látom kisebbségi vagy, így már teljesen érthető a dolog.

És akkor decemberben még meg sem jött? Majdnem két hete késik?

2011. dec. 21. 21:38
 15/41 A kérdező kommentje:

naneee úristen

decembert akartam írni !!

2011. dec. 21. 21:40
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az elég szar, mert most a legnagyobb a teherbeesés esélye...
2011. dec. 21. 21:43
 17/41 BeerHunter ***** válasza:

Jáj more "7,11". Remélem is, hogy senki nem esik teherbe tőled. Segítsen gandalfi erőd továbbra is!

Lehetsz terhes, de kicsi az esély rá. Legközelebb figyeljetek jobban:)

2011. dec. 21. 21:44
 18/41 BeerHunter ***** válasza:
100%
Mármint azért kevesebb az esélyed, mert csak előváladék juthatott beléd, viszont, mint előttem írták, a legtermékenyebb időszakban vagy.
2011. dec. 21. 21:46
 19/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Megnyugató,hogy vannak még normális válaszolók !:)

Lehet,hogy idióta kérdés, de kb hány százalék az esély a terhességre?

És az igaz, hogy az előváladék kevés spermát tartalmaz( már amikor tartalmaz), és ezek sem érik el a petesejtet csak ritkán?

2011. dec. 21. 21:47
 20/41 anonim ***** válasza:

Pont a legtermékenyebb időszakban!!!

Szép emlék elsőre teherbe esni, és te ennek most majdnem minden esélyt megadtatok.

2011. dec. 21. 21:48
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!