Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi nagyon nem akar akkor nem is lesz gyereke?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam már hogyha egy nő tabletta mellet teherbe esik akkor szinte egyértelmű hogy a férfi(és a nő is)nem akart gyereket,és a nő tehet róla hogy megesett.

Vajon ilyen esetben okolható e a férfi azért hogy teherbe ejtette a nőt?

Nálunk érdekesen alakult az esett.Nőgyógyászati gondok miatt tabletát kellet volna szednem.Örömmel jelentettem be a páromnak,hogy végre szabadon lehetünk együtt.Meglepődtem a válaszán,hisz meg voltam győződve róla hogy örülni fog neki ha nem kell gumi.Azt mondta ha szedek tabletát ha nem ő védekezni fog,mert nem akar gyereket.Mint kiderült soha nem csinálta gumi nélkül egyik barátnőjével sem,függetlenül attól hogy a lány védekezett-e valamivel vagy nem.

Most az öcsém van ilyen helyzetben és ő is védekezik, a lány tabletát szed.

Kiváncsi vagyok a véleményekre,kinek a felelőssége a védekezés?Jógában áll e egy védekező nőre átháritani a felelősséget egy férfinak.

2011. dec. 21. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindkét fél kötelessége a védekezés. Ha baleset miatt lesz valaki védekezés mellett terhes, akkor nincs joga senkinek semmi felelősséget hárítgatni, kettőn áll a vásár, kettő felelőssége az egész.

Ha pedig amiatt jön a baba, hogy a nő szándékosan okoz balesetet (szándékosan NEM veszi be a tabit), akkor igazából véleményem szerint nem szabadna az apát bármivel terhelje, erkölcsileg nem volna helytálló a tette.

Na de ezt bizonygatni nem lehet, úgyhogy a férfi is csak védekezzen...

2011. dec. 21. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem felelősségről akkor beszélhetnénk, ha a nő azt mondja, hogy tablettát szed, de elfelejti beszedni és emiatt esik teherbe. Emiatt okolhatná esetleg őt a férfi.

Más esetben én nem tartanám jogosnak.

2011. dec. 21. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez mindkét fél dolga, de egy normális kapcsolatban, ahol a felek bíznak egymásban és a nő sem "felejti el" a tablettát, ott felesleges az óvszer, ez a kényelmes szexuális életért lett kitalálva.

Természetesen, ha az ember beleesik abba az 1%-ba, mint szerencsétlen barátnőm, ott egyik fél sem hibás, és közösen kell dönteni a továbbiakról.

2011. dec. 21. 11:35
 4/10 fehér gandalf ***** válasza:

én is csak gumival közösülök.

az én ismerettségi körömben meglepő h mennyien estek "véletlenül" teherbe. ez minden férfi saját érdeke.

jobb nem kockáztatni.

azok a nők akik aztmondják h az abortusz az gyilkosság. meg ilyet nem szabad azok vajon belegondoltak-e hogy mi történik ha nem csinálják meg az abortuszt. 1 apa aki nem akar még gyereket és egy gyerek aki az ő orditozásukat halgatja. az elöbb leírtakban én voltam a gyerek.

sztem ha vki nem hajtaná végre az abortuszt az 3as gyilkossságnak számít mert tönkreteszi a saját az apa és a gyerek életét is.

2011. dec. 21. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán, de lehetséges a tabletta melletti teherbeesés. Ez nem a nő/férfi hibája, hanem a gyógyszeré, és az esetleges terhesség a hibaszázalék eredménye.

Szerintem az a biztos, ha mindkét fél védekezik.

2011. dec. 21. 11:36
 6/10 fehér gandalf ***** válasza:
és jobb lett volna hogyha szex témakörbe rakod mert sok a tizenéves az olvasők között akik azt kérdezik mit vegyenek karácsonyra.
2011. dec. 21. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Az,hogy tablettát szed a nő és a férfi is óvszert használ,na ilyen egy 100%-os felelősségteljes védekezés.Jó hallani,hogy 2011-ben vannak még ilyenek.

Szerintem is mindkét fél dolga,de ha csak a nő szed tablettát,akkor én úgy vagyok vele,hogy a párom ne élvezzen belém.Még nincs itt az ideje a babázásnak.

Amúgy meg ha mégis összejön a baba-csomó ilyet hallani(nekem van több ismerősöm is akinél tabletta,vagy más módszer MELLETT becsúszott),ők mind azt mondták,hogy titkon vagy a férfi vagy a nő,de szerette volna a baba jövetelét tudatalatt!!!!

2011. dec. 21. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Arról, hogy igazuk van.

Nem egyszer olvastam már itt, hogy a férfi teljesen fel volt háborodva, mert a nője teherbe esett tabletta mellet.

A gyereket nem tudja csak a nő megcsinálni, a férfi is kell hozzá.

Gyakran látom, hogy a férfi hisztizik, mert a nő teherbe esett tabletta mellett, és mekkora nagy büdös k.va, mert azt mondta, hogy szedi rendesen.

1. Ha rendese szedi, akkor is van esély a terhességre. Sokan nem hiszik el, de az emberek szervezete nem egyforma. Bizony van olyan, akinek egyszerűen nem gátolja le a peteérését és kész. Persze ilyen esetben is mindig az jön, hogy "biztos nm szedte be rendesen, biztos direkt csináltatta fel magát".

2. Ha direkt is hagyja ki a tablettát, és esik teherbe, a gyerekhez akkor is két ember kell!

Ha a férfi ennyire nem akar gyereket, akkor igen is megteheti, hogy védekezik.

Ha pedig nem védekezik, akkor utána ne visítson, mint a szopós malac, ha a barátnője bármilyen okból teherbe esik!!

2011. dec. 21. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
az aki nem akar gyereket annak ne legyen! a gyereket szeretni kell, törődni vele, rengeteg felelősség!
2011. dec. 21. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Én annak idején azért kezdtem el szedni a tabit, mert elegem volt a gumiból. 4 év után gyógyszer mellett lettem terhes, mert más nem volt, csak a gyógyszer. Miután spontán elvetéltem 16 hetesen, újra elkezdtem szedni egy másik fajta gyógyszert, de nem hagyom, hogy a párom belém élvezzen. Húzza csak fel a gumit. Inkább legyen kicsit rosszabb a szex, minthogy még egy baleset történjen.

De általában azok védekeznek így, akik már egyszer megégették magukat. Akár nő, akár férfi.

2011. dec. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!