Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
Fogamzásgátlót szedek már két éve, eddig minden rendben ment. Egy hete este elfelejtettem bevenni este tízkor, reggelre pedig megjött, pedig hónap közepén voltam. Egyszer már jött meg korábban, a nőgyógyász pedig azt mondta, hogy ilyenkor tartsam a hétnapos szünetet hamarabb. Most is így tettem, rendesen ment minden, a szünet végére már nem is volt vérzés. Viszont miután bevettem az első szemet, másnapra megint vérzésem volt. Viszont közben együtt voltam a barátommal, mert ugye a tabletta a szünetben is véd. A nőgyógyászhoz két hét múlva kapok csak időpontot, így nem tudom, hogy szedjem e a gyógyszert tovább, vagy hagyjam, mert megint megjött a vérzés. Arra is gondoltam, hogy jó lenne az esedékes egy hónapos szünetet megtartani, mert lehet, hogy a sok ez a szervezetemnek.
A másik pedig, nem tudom, hogy szerezzek e hetvenkétórásat, mert együttvoltunk, de mivel megjött a második vérzés, és végülis bogyót szedek, ezért védve vagyok. Viszont ha most szünetet tartanék vele, akkor is védve lennék..?
Elnézést, az össze-vissza fogalmazásért, de aggódom. 20/L
Yadinet szedek, és nálam is benn van a tájékoztatóban, hogy ha tizenkétórán belül pótolod, akkor semmit nem kell tenni, de ha 24 óra után, akkor kell kiegészítő védekezés. Viszont nekem 12 órán belül volt, és még is megjött. Nem pecsételő volt, bő és élénkpiros. Pótolni a nőgyógyász miatt nem akartam ugye, mert normálisan kéne kezelnem..
Szóval ha most szünetet tartok, attól még biztonságos volt az előző szünetben az együttlét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!