Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ilyenkor meddig kell kiegészítő védekezés?
Hétfőtől kellene elkezdenem a foggamzásgátló tabi szedését újra(7 tabi mentes nap után)2 éve szedem a tabit de iylen még enm votl ami mst esett meg velem :S a lényeg, hogy hétfőn kellene elkezdenem szedni a következő levelet,de még enmtudtam megvenni és lehet h csak kedden tudom megvenni, mert akkor kapom meg a pénzem és most nincs :/ hamarabb enmtudom megvenni. a barátommal 2 éve vagyok együtt és élünk enmi életet. és azt szeretném tudni h iylenkor meddig kell kiegészítő védekezés ? azért kérdezem mert iylen még nem votl h ne lett ovlna pénzem megvenni :/ de lehet h csak kedden tudom megvenni.
bunkók kíméljetek lécci, nem szeretném senki elnézését olvasni, vagy bármilyen lebaszást...18/L
jaja 1nap még nem számít
de a barátodnak miért nincs annyi esze,hogy megelőlegezi neked a fog.gátló árát?
egy 2 éves kapcsolatban már nem lehet ez gond....mond meg neki,hogy majd visszafizeted....
bár az lenne a normális,ha mindig felesben fizetnétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!