Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lehetek terhes?
rendesen megjött, semmi gond nincs ezzel kapcsolatban, de a hasam kicit megduzzadt, és ha megnyomom akkor nagyon kemény, és fáj
1 hónapja kiszakadt a gumi a barátommal, szeretkezés közben, de bevettem utána egy sürgősségi tablettát.
akkor mégis mi lehet a gond ? lehetek így is terhes?
köszönöm a válaszokat!! remélem semmi gond
hát mindenesetre, azért megnézek egy tesztet.
"..rendesen megjött.."
Idáig elég volt elolvasni. Szerintem Te is tudod a választ.. ha nem, akkor nem értem miért csinálod.
előző neked csak annyit: nem egy olyan esetről hallottam hogy a nő, miután teherbe esik, még hónapokig menstruálhat a terhesség közben, sokan ezért is nem jönnek rá hogy várandósak.
de ha ilyen buta vagy minek szólsz hozzá_?:O ...;)
mi hír a teszt eredményről?
én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok. 2 napja késik, és jobbodalt megvan csomósodva a hasfalam. bár voltak előjelek h megjön, de terhességre utaló jelek semmi.
Bár lehet amiatt van mert felfáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!