Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
10 hónapja szedem a Qlaira fogamzásgátlót, szerdán együtt voltam a barátommal(aznap múlt el a mensim és előző héten Kedden az első vörös tablettánál jött meg), aznap bevettem a gyógyszert, de csütörtökön későn értem haza, és elmaradt, pénteken negyed 4 kor tudtam csak bevenni. Lehetek terhes? És ha igen, melyik az a terhességi teszt, ami a legbizhatóbban és leghamarabban kimutatja ezt? El kell mennem dokihoz, és ott mit tudnak ezzel kezdeni, ha 9 napig élnek a méhemben a spermák?
CSAK NORMÁLISAK VÁLASZOLJANAK :D
nem leszel terhes
amúgy a mai tesztek olyanok,hogy beágyazódás utáni 3.napon mutat ki pozitívat.Időben ez azt jelenti,hogy kb az aktustól számítva a 14.napon már biztosat mutat a teszt.
Én mikor szedtem fogamzásgátlót,bár mindig szabályos időben szedtem,azért 2havonta átlag a biztonság kedvéért elvégeztem egy-egy tesztet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!