Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használta már a pharmatex hüvelykúpot fogamzásgátlásra?
2011. dec. 17. 10:13
11/15 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok. Igen, én is azt ajánlom, amit az utánam válaszoló írt, hogy csak kiegészítésként használd, önmagában ne. Lehet, hogy sokaknak bevált, de bőven vannak, akiknek nem, és mivel úgy látom te nagyon könnyen teherbe esel, könnyen lehet, hogy az utóbbi kategóriába fogsz tartozni.
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm,ne haragudj nem kiabáltam:)csak a fiam benyomta a capslokot és nem vettem észre:)köszönöm a segítségeteket:)
2011. dec. 17. 15:54
13/15 anonim válasza:
Én nagyjából fél évig használtam. A patentexet is kipróbáltuk, de az égető érzés volt mindkettőnknek és nagyon folyt. Több, mint két éve pharmatex hüvelytablettát használunk és szerintem sokkal jobb, mint a kúpok. Igaz, hogy felhelyezés után 10 percet várni kell, de akkor is mindig hat, ha kicsit lecsalunk az időből :) Próbáltad már a nuva ring hüvelygyűrűt? Szerintem az egyik legkényelmesebb megoldás (csak a csóró egyetemistáknak olcsóbb a pharmatex)
22/L
14/15 anonim válasza:
Nuvaringet sem lehet használni szoptatás alatt!
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm,
2011. dec. 18. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!