Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki használta már a pharmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki használta már a pharmatex hüvelykúpot fogamzásgátlásra?

Figyelt kérdés

[link]

vélemények és maradt e mellette valaki terhes?

2011. dec. 17. 10:13
1 2
 1/15 anonim válasza:

Én használtam, és nem lettem.

De szerintem a patentex oval jobb, mert nincs ahhoz kötve, hogy előtte nem lehet fürdeni. Szóval fürödhetsz előtte:-)

A pharmazex meg kizárja emlékeim szerint. Ez nem szimpi

2011. dec. 17. 10:15
 2/15 deadly108 válasza:
mi is azt használunk a párommal 2éve, igen 4 óráig sajnos nem lehet fürödni, szóval inkább este érdemes, a lábamat azért le szoktam mosni és nem volt gond soha.
2011. dec. 17. 10:30
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm megnéztem a patantex ovalt is te attól sem maradtál terhes?A cerazettben nem bízom a fiam után azt szedtem és most itt alszik a 4 hónapos lányom mellettem:)Nem bánom,de nem szeretnénk több babát,de mivel még nagyon fiatal vagyok a spirál és az elkötés nem jöhet szóba...
2011. dec. 17. 10:34
 4/15 anonim válasza:
Igen én elhasználtam 2 dobozzal és védett
2011. dec. 17. 10:48
 5/15 anonim válasza:
Évekig használtam. Nem lettem mellette terhes. De!Úgy használd,ahogy elő van írva!
2011. dec. 17. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom nincs, de a nőgyógyászom nem ajánlotta, max kiegészítő fogamzásgátlásként. Szerinte nem megbízható, bár szerinte a gumi sem az... Szóval nem tudom, én nem mertem így használni, mert elég sokszor hallottam is emellett becsúszott terhességről. Bár lehet a nem megfelelő használat is az oka.

Mennyire vagy fiatal? Mert hogy a spirált fel lehet tenni főleg 2 gyerek után. Bár az nekem sem annyira szimpi, valahogy feszélyez a gondolat, hogy egy idegen tárgyat betesznek a méhembe.

2011. dec. 17. 11:09
 7/15 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok,és a spirállal az a problémám,hogy arról is sok rosszat hallottam,elvándorol meg hasonlók,szóval én úgy vagyok vele egyik kutya másik eb.A fiunk tervezett volt mielőtt még valaki bele kötne,és 2és fél éves.2babát szerettünk volna de legalább 5 év korkülönbséggel,ami ugye a cerazette mellett nem sikerült,pedig 11 hónapig szopizott.
2011. dec. 17. 11:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát véleményem szerint (meg az orvosok többsége szerint) önmagában nem megbízható. Ha megnézed a pearl-indexét, az is elég szar.

Egy év alatt 100 nőből 5-20 terhes marad mellette. Szerintem az sok.

Kombináld megszakítással vagy pesszáriummal.

De ha már szültél két gyereket, akkor spirált is tetethetnél. Sok nőnek beválik és elég hosszútávú megoldás.

Én már csak azért sem merném a helyedbe önmagában alkalmazni a spermicidet, mert ezek szerint elég termékeny vagy, ha szoptatás meg carezette mellett teherbeestél.

Vagy miért nem használsz kombinált fogamzásgátlót? Az jóval megbízhaóbb, mint a csak progeszterontartalmú...

2011. dec. 17. 11:59
 9/15 A kérdező kommentje:
CSAK A CERAZETTE-T SZEDHETNÉM,MERT MÉG MINDIG SZOPTATOK.
2011. dec. 17. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Jójó, nem kell kiabálni, nem tudtam.

Akkor talán spermicid és carezette együtt, vagy spermicid és megszakítás együtt.

Vagy spirál.

2011. dec. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!