Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy néz ki a terhesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki a terhesség alatti mensi? Akkor nem ilyen darabos, hanem éppen hogy csak egy kicsit vérzik az ember?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem vérzel, éppen ezért ha nem szeretsz vérezni, legyél mindig terhes.
2011. dec. 15. 23:10
 2/15 A kérdező kommentje:
nem akarok terhes lenni, ezért kérdezem.. h ha megjön akkor minden okés?
2011. dec. 15. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha már kimutathatóan terhes vagy, és megjön akkor azzal a magzat is sutty vége.
2011. dec. 15. 23:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt nincs menzesz, de köztesvérzés előfurdulhat. A köztesvérzés általában elég gyenge vagy rövid ideig tartó vérzés, de ritkán előfordul, hogy egész olyan mint egy menstruáció.

A köztesvérzés gyakori oka, hogy a szervezet hormonálisan "emlékszik" arra, hogy menstruálnia kéne, és a menstruációs tüneteket produkálja az illető, illetve előfordulhat vérzés vele.

A köztesvérzés a terhesség első 3 hónapjában viszonylag gyakori, utána viszont már nagyon ritka.

2011. dec. 15. 23:34
 5/15 A kérdező kommentje:
nekem most ugy jön, darabos, meg 3x cseréltem betétet.. mondjuk, amióta abbahagytam a tablettát, nem szokott sokaig tartani. 2-3 napig..
2011. dec. 16. 00:03
 6/15 B&L válasza:
Nekem is szokot 2-3 napos vérzésem lenni. Nem kell félned ez még nem jelenti azt hogy terhes vagy. És az egy nagy hülyeség hogy lehet vetéléstől lehet mert akkor nagyon erős és fájdalmas vérzésed lenn. Ha mégis észreveszel magadon valamit akkor menj el orvoshoz vagy csak vegyél egy tesztet.
2011. dec. 16. 10:53
 7/15 A kérdező kommentje:
vettem tesztet, majd megcsinalom, ha már nem fogok vérezni.. mondjuk ma reggelre már elég erős vérzésem volt, át is ázott a nadrágom.. akkor az már jó, ugye?
2011. dec. 16. 13:39
 8/15 B&L válasza:
Mien fajta a teszted?
2011. dec. 16. 15:35
 9/15 A kérdező kommentje:
babyrapid.. azt irja rajta, h a 10 napos terhességet már kimutatja..
2011. dec. 16. 16:21
 10/15 anonim ***** válasza:

kérdező, a 10 napos terhességet úgy kell érteni, hogy beágyazódás után 10 nap, és a beágyazódás az 3-4 nap

azaz az aktus után 13-14 nappal van csak értelme használni a tesztet

és csináld a reggeli első vizeletből

sok sikert

2011. dec. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!