Terhesen mikor kezd el torzulni az ember feje? És mikortól?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 15:30
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem azért nem "torzul el" mindenkinek a feje. Az enyém például abszolút nem változott, legalábbis mindenki ezt mondta. A terhesség vége felé, az utolsó 1-2 hónapban sok nőnek olyan, mintha kicsit felpüffedne, fel lenne dagadva, de nem ez a legjobb szó rá. na meg persze aki sokat hízik, annak természetesen a fején is látszik, valahogy kikerekedik.
2/7 anonim válasza:
Az utolsó pár hétben leginkább.nekem a szám vastagodott meg.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen "problémám"!
5/7 anonim válasza:
Nekem a szülés napján püffedt fel a szám és májfoltos lett az arcom,de hamar elmúlt!
7/7 anonim válasza:
38 hetes vagyok nekem ma mondta a nővérem,hogy fel van püffedve a szám én nem veszem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!