Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Okos emberek, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okos emberek, ti mit gondoltok lehetek terhes?

Figyelt kérdés
4. napja szedem a fogamzásgátlot és a menszeszem utolso napjában voltam a puncimon volt nedv de nem tudom hogy az enyém vagy az övé és mikor megujjazott elmentem kimostam és felnyomtam az este egy tisztito tablettát.. nem hiszem hogy terhes lennék több okbol. de az esély mindig fent marad.. félelmem van és lehet hogy valodi Tünetek lehet csak beképzelem de 2. napja fája fejem és egésznapi hányinger vagy telség érzésem van.. ne javasoljátok a tesztet met venni holnap tudok venni, de mit gondoltok mennyi az esélye annak hogy teherbe ejtett a barátom?
2011. dec. 14. 19:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
de most komolyan egy sincs aki mondhatna valai okosat. de ha 4. napja szedem a bogyot meg a menszeszem utso naojában voltam már elégé valoszzinütlen hogy teherbe essek nem?
2011. dec. 14. 20:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy terhes lettél ettől, szinte teljesen kizárt. A spermium a levegőn pár perc alatt elhal

A 72 órás tablettát csak az eset után 72 órán belül lehet használni, utána nem hat, de én ilyenért nem vennék be, elvégre aktus nem volt.

Ha terhes vagy, akkor nem tehetsz mást, minthogy eldöntöd, hogy megtartod-e, örökbe adod, vagy abortuszra mész. Vetélést előidézni orvosi felügyelet nélkül nagyon veszélyes, elvérezhetsz és meg is halhatsz, úgyhogy ezzel ne játszadozz.

Amúgy a leírásodból nem igazán értettem, hogy mikor történt az ondós eset, hány napja.

Terhességhez hasonló tüneteid pedig lehetnek a fogamzásgátló hormonjaitól.

2011. dec. 14. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
20:00 sok 18 felettit láttam itt már nagyon gáz kérdéseket feltenni ;) 15/L
2011. dec. 14. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Te már kérdeztél az elmúlt napokban is valamikor, és akkor is elmondták neked sokan, hogy IGEN, lehetsz terhes.

Ugye te vagy aki análisan nyomta óvszer nélkül és előrefolyt a cucc?

A teszt még mindig a 14 nap környékén fog neked bármit mutatni, ez azóta sem változott.

A hasverés mint fogamzásgátló módszer mind a mai napig nem ismert, de szabadalmaztathatnád :)))

2011. dec. 15. 09:11
 15/21 Zsubab válasza:
Előszöris: a fogamzásgátló a terhesség korai szakaszának tüneteit produkálja, pl: mellfeszülés ésatöbbi. tehát ha tüneteid vannak, ne pánikolj, és ne csinálj hülyeséget. 2 dolgot tehetsz: vagy vársz, és szeded a tabit, vagy elmész nőgyógyászhoz, mivel másképp nem tudhatod meg hogy mi a helyzet. A spermiumok (mint már írták) nem szabad levegőre termettek, de a hüvelyben is max pár napig élnek. A fogamzásgátló megakadályozza a petesejt "termékennyé válását", ami amúgyis félidőben van. Tehát ha a menstruációd végén volt ez a dolog, a legkisebb az esélye a terhességnek, ill. a bejutott spermiumok is elpusztulnak, mire termékeny lennél. Ez nem mindenkinél van így, tehát lehetsz terhes, de nem túl nagy rá az esély. Hamarabb is, vagy ha vége a hónapnak és megjön a megvonásos vérzés, még akkor is elmehetsz nőgyógyászhoz hogy 100% legyél. (ne pont vérzéskor menny). :)
2011. dec. 15. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi a patvar az a tisztító tabletta? Mosogatógépbe valót használtál?
2011. dec. 16. 18:52
 17/21 A kérdező kommentje:
nem. te tudatlan. a tisztito tabletta az egy huvelybe valo golyo ami elolvad a vaginába és kitisztitja
2011. dec. 17. 14:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Írsz márkát, mert borzasztóan érdekelne.

Spermicides hüvelytablettáról/krémről/kúpról tudok, de olyanról, amit UTÓLAG lehet használni, nem. Azokat bizonyos idővel aktus előtt kell használni. Mivel a spermium a hüvely és összehúzódásai által feljut a méhszájhoz ill. a méhbe, ezért nem hiszem, hogy utólag felhelyezve bármit is használ bármi, hiszen mire te felnyomod a szert magadnak, már a sperma túljutott a hüvelynek azon a szakaszán.

2011. dec. 19. 15:28
 19/21 Zsubab válasza:
Lehet h az a tisztito nem spermicides, csak általános tisztitó mint pl a lactacid femina
2011. dec. 24. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:
De még ő mondja, hogy tudatlan... Aki ököllel ütné a hasát... ostobenkó
2012. jan. 3. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!