Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emberek! Ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti mit gondoltok az olyan lányokról mint én?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Sokan azt mondják hogy manapság már mindenki flörtölhet, nem a fiúnak kell lépni. Én viszont folyton megvárom,nem írok neten,se smst, nem hívom. és miután keresett akkor is félek lépni hogy én büszke vagyok ehhez, és "megalázom magam."

Sokan azt mondják hogy manapság már eltörlődtek ezek a szerepek, de bennem mindig itt van ez az érzés..

2011. aug. 16. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Büszkeség? Egy pofonnal jutalmaznám.
2011. aug. 16. 21:20
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Az nem baj. Küzdjön meg érted. Udvaroljon. Van aki beéri a kevesebbel, h már nem kell h udvaroljon , csak érezze jól vele magát. Az sem baj, de az sem amit te csinálsz. Majd aki meg érdekel annak meg majd biztos válaszolsz ;)
2011. aug. 16. 21:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha már keres, akkor válaszolok, de megvárom h következőleg is ő keressen stb..sokan azt mondják h így rontom el hogy nem adok jeleket, de félek hogy koppannék.
2011. aug. 16. 21:38
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Alap. Nehogy már a csajnak kelljen udvarolnia a pasinak.

Az milyen már?

2011. aug. 16. 21:44
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
félsz hogy koppansz? figyelj, csalódás nélkül nincs nyereség. csak egyszer élsz, miért akarod gyáván élni az életed?nem büszke vagy, csak nincs merszed.
2011. aug. 16. 21:47
 6/16 BlackSword ***** válasza:
33%
Én nem értelek téged... Végtére is a nők azért harcoltak, hogy egyenjogúságot kapjanak, és kezeljék őket ugyanúgy, mint egy férfit... Akkor ez ne csak a fizetési csekken, hanem máshol is legyen így... És ha már büszkeség, és becsület, akkor ezzel a viselkedéssel, és véleménnyel pont Te alázod meg azon nők emlékét, és munkáját, akik az egyenjogúságért küzdöttek, hogy Téged, mint nőt már ne kezeljenek igazságtalanul...
2011. aug. 16. 21:49
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyen csajok miatt szoktam én nagyot koppanni. :S
2011. aug. 18. 22:42
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Elég kiábrándító ha a kezdemenyezés csak egyoldalú, legalábbis nekem. Egy idő után pedig megunom, hogy folyton csak én keresem, mivel ha érdekelném akkor ő is keresné a társaságom alapon.
2011. aug. 18. 22:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:45

Pontosan!

Tudod milyen rosszul esik nekünk, amikor írunk állandóan rátok és ti magatoktól sosem kezdtek el érdeklődni felőlünk, nem kell, hogy állandóna, de időnként a lány is kezdjen már valami érdeklődést mutatni, mert amúgy totál nem fogok rá sok időt szánni, ha csak nem tetszik nagyon, mert bukott helyzetnek érzem, vagyis, hogy csak az időmet pocsékolom, úgysem kellek ennek a csajnak. Van másik 100, megpróbálom majd azoknál.

2011. aug. 18. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Én is inkább az a fajta vagyok, aki megvárja, hogy a pasi lépjen. De ha már az első lépést megtette, akkor alap, hogy nem koppanhatok, ezért, ha tetszik, meg minden, természetesen a második lépés már az enyém. És így. Egyet ő, egyet én. Majdnem. :D De azt tényleg megvárom, hogy a pasi kezdeményezzen. Legfeljebb, ha valamit túl korán szeretne, azt jelzem. De később akkor, jelzem azt is, ha már zöld utat adok a dolgokra. :) Arany középút. :D
2011. aug. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!