Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emberek! Ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti mit gondoltok az olyan lányokról mint én?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Sokan azt mondják hogy manapság már mindenki flörtölhet, nem a fiúnak kell lépni. Én viszont folyton megvárom,nem írok neten,se smst, nem hívom. és miután keresett akkor is félek lépni hogy én büszke vagyok ehhez, és "megalázom magam."

Sokan azt mondják hogy manapság már eltörlődtek ezek a szerepek, de bennem mindig itt van ez az érzés..

2011. aug. 16. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy ideig oké. pár hétig. de aztán, ha nem mutatsz érdeklődést, te nem keresed, akkor az úgy fog a hapinak lejönni, hogy neked teljesen mindegy hogy alakulnak a dolgok. és nyilván onnantól kezdve őt sem fogja érdekelni, mert bizony ő sem akar koppani.

férfi-nő, de mind a kettő ember:)

2011. aug. 18. 23:28
 12/16 MolotovPunk ***** válasza:

Nem szeretem az ilyen lányokat.

Szeretem,ha egy csaj törődik velem,vagy legalább próbál írni hívni ide oda.

Akkor hajtok,ha a csaj is lép valamit.

2011. aug. 18. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat két személyen áll vagy bukik. Minek maradna veled bárki, ha ilyen hűvös vagy? A büszkeség nem melegíti az ágyad, csak a paplan.
2011. aug. 19. 00:12
 14/16 anonim válasza:
Na ez nálam is igy van... Eltelt sok idő nem vagyok már egy tudatlan tinédzser aki olyan álomkapcsolatok után kutat amik valójában nem léteznek... Mivel sokmindent igen igen magamra vettem, egyfajta önvédelmi mechanizmusként én se nagyon tovább lépni, bárkivel könnyen elbeszélgetek de ha megérzem azt h ez esetleg tovább mehet leblokkolok eszembe jut 2 olyan nagy csalódás ami hónapos tömény szenvedésekhez vezetett és próbálom csak nagyon óvatosan az illetővel ami végül odavezet h nem keressük abszolut egymást! 21/f
2011. aug. 19. 02:01
 15/16 anonim válasza:
Szia! tényleg egy ideig óráig ez jó, sőtt kell is, mert ettől izgalmasabb lesz az egész udvarlás része, de amikor már mint egy pár vagytok, akkor ez elronthatja az egészet, mert az ember egy idő után biztosan azt fogja gondolni, hogy nem is érdekli a másikat és kész is van a baj.
2011. aug. 19. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért mondják, hogy elrontod, mert ja ha folyton nekikell keresnie esetleg azthiszi bajod van vele.

Közbenmeg nincs.:D

2011. aug. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!