Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Ti mit gondoltok az olyan lányokról mint én?
20 éves lány vagyok. Sokan azt mondják hogy manapság már mindenki flörtölhet, nem a fiúnak kell lépni. Én viszont folyton megvárom,nem írok neten,se smst, nem hívom. és miután keresett akkor is félek lépni hogy én büszke vagyok ehhez, és "megalázom magam."
Sokan azt mondják hogy manapság már eltörlődtek ezek a szerepek, de bennem mindig itt van ez az érzés..
szerintem ez egy ideig oké. pár hétig. de aztán, ha nem mutatsz érdeklődést, te nem keresed, akkor az úgy fog a hapinak lejönni, hogy neked teljesen mindegy hogy alakulnak a dolgok. és nyilván onnantól kezdve őt sem fogja érdekelni, mert bizony ő sem akar koppani.
férfi-nő, de mind a kettő ember:)
Nem szeretem az ilyen lányokat.
Szeretem,ha egy csaj törődik velem,vagy legalább próbál írni hívni ide oda.
Akkor hajtok,ha a csaj is lép valamit.
Azért mondják, hogy elrontod, mert ja ha folyton nekikell keresnie esetleg azthiszi bajod van vele.
Közbenmeg nincs.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!