Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Sajnos igen. Bár nekem lett volna ehhez elég bátorságom és elég érzéketlen lettem volna akkor most talán sokkal boldogabb lehetnék és nem egy megkeseredett szűz "vénlány".
20/l
őőő attól függ: ha mindenkivel le fekszel akkor qrva vagy ha mindenkivel csak velem nem akkor meg hülye qrva :D -> biztos akad majd aki igen
19F
de erre te ráérsz? nyáron so so
de amikor én ilyen korú voltam akkor annyit kellett hétköznapokon tanulnom hogy a hétvége tényleg pihenéssel telt el.nekem a barátok közt is tök abszurd hogy a fiatal szerelmespárok minden egyes nap átmennek a másikhoz elmennek ide oda mintha ott nem 24óra lenne egy nap hanem vagy 30
Ez nem bátorság kérdése.
Én is szeretem a bulikat, flörtölök stb., de nem fekszem össze akárkivel csak akkor, ha van érzelem.
Te nyíltan ki akarod használni a pasikat vagy kihasználtatni magadat a testiség kedvéért. Ez értékrend kérdése, nekem nem férne bele, és igen, ez nekem már ribanc kategória.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:09
20 évesen azért ne beszélj már ilyesmiről múltidőben :) 20 évesen még bőven benne vagy a sex drugs rock'n roll korszakba :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!