Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. A terhességi teszt mennyi idő után mutat valós eredményt? (lent) /22 lány/
Nagyon jól tudom, hogy 20% esély van a terhességre peteéréskor is.
De te talán ott voltál a aktusnál? Talán láttad, hogy tényleg nem élvezett bele a srác? Talán láttad, hogy előtte nem volt másik aktus, amiből spermiumok maradhattak volna a húgycsövében?
NEM!!!
Akkor mondhatod biztosra, hogy nem esett/esik teherbe NEM!!!!!
"Akkor mondhatod biztosra, hogy nem esett/esik teherbe? NEM!!!!!"
Így akartam, csak a kérdőjel kimaradt.
Egyébként én is írtam, hogy ha tegnap volt az aktus, és holnap kell megjöjjön neki, akkor valószínűtlen a terhesség.
De nem kizárható.
Én csak azért kötöttem beléd, mert az írásod alapján az jött le, hogy a megszakítás egy tökéletes védekezési módszer, és ha te nem lettél terhes, akkor más sem lesz az.
Ez pedig baromság, te is beláthatod.
Jézusom. Tudod ahhoz, hogy a szexből baba legyen, egy folyamatnak kell végbemenni, ami időt igényel.
Pontosabban, ha megtermékenyül a petesejt, akkor pár nap múlva (6-10) beágyazódik a méh nyálkahártyájába, és nem engedi, hogy a nyálkahértya leváljon (ez lenne a köv. menzesz). Azért így írják, mert a teherbeesés a 14 nap körül a legvalószínűbb.
Tehát, ha a fejecskéddel gondolkodsz, akkor az aktustól számított 14 napon fogsz tesztelni, mert akkor fog annyi idő eltelni, mint normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!