Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromix? Diane 35? különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromix? Diane 35? különbség lesz?

Figyelt kérdés

4 hónapja szedek Diane 35-ö, hormonproblémákra írta fel az orvosom (magas prolakitn és tesztoszteron szint)

De!! A bőröm nem javult tőle, sőt bőrproblémáim léptek fel. Visszamentem most a cypromixot írta fel.. Ez már remélhetőleg segíteni fog? A diane rendbe tette a pecsételő vérzésem és a szőrösödést. De ugye ez is jó lesz? És szép lesz a bőröm?

2011. dec. 13. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én is cypromixet szedtem 1 évig.

A bőröm gyönyörű lett. A pecsételő vérzés 1 hónap múlva elmúlt. Jó kis gyógyszer, szőrösebb nem lettem, viszont egyáltalán nem ettem sokat és 1 év alatt híztam 4 kg-ot. Már 4 hónapja nem szedem ,kicsit többet eszem és fogytam 5 kg-ot.

2012. jan. 3. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

13:28 vok ismét

azt még hozzá kell tennem, hogy mindenfajta bogyót letettem, most semmit nem szedek, így fogytam

2012. jan. 3. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
ismét én! még azt is hozzá akarom tenni, hogy a cypromixtől szépen nőttek a melleim, most, hogy nem szedem, már nem nőnek. Ezt, meg a bőrömet sajnálom, mert a pattanások is visszajöttek, amint abbahagytam
2012. jan. 3. 13:32
 14/15 anonim válasza:
nem kell ide se oriflame se avon, ne gányoljátok össze magatokat ilyennel, egyik kemikáliától sem lesz szebb a bőrötök.. szappannal kell mosni reggel este, meg napoztatni 11ig meg 3 tól, szépen lefogja szárítani nem kell hozzányúlni.. de ha ilyen vackokat rákentek ne várjatok javulást
2012. júl. 18. 13:19
 15/15 anonim válasza:

Akik a külső "vackokat" ajánlják azok bizonyára nem tudnak különbséget tenni a hormonális bőrproblémáktól és a mindennapos szépségfokozó trükköktől. Lehet, hogy neked kijön hetente egy pattanás és mitteszereid vannak, nyugodtan avonozz rá, nekem napi 3 piros kemény bőr alatti gennycsomó nő az arcomra, fájnak, rondák. Akit belülről nyom a tesztoszteron az teljesen mind1 mit ken a fejére. Én a létező összes bőrgyógyászati krémet kipróbáltam már, oldalakat tudnék teleírni házi praktikákkal, kozmetikus eljárásokkal, szerintem egy életre való fogamzásgátló tabletta árát ráköltöttem már.

EGYETLEN hatásos módszer a Diane volt, A Cypromixtől több ragyám lett mint gyógyszer nélkül, szóval hiába ugyanaz, mégse ugyanaz.

2013. jan. 31. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!