Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix? Diane 35? különbség lesz?
4 hónapja szedek Diane 35-ö, hormonproblémákra írta fel az orvosom (magas prolakitn és tesztoszteron szint)
De!! A bőröm nem javult tőle, sőt bőrproblémáim léptek fel. Visszamentem most a cypromixot írta fel.. Ez már remélhetőleg segíteni fog? A diane rendbe tette a pecsételő vérzésem és a szőrösödést. De ugye ez is jó lesz? És szép lesz a bőröm?
Régen nem volt annyira csúnya a bőröm, mint most.
Pff, szeretném visszakapni azt.
Figyi ezeket mind megcsinálom és nem rendelek avonból mivel oriflamezek.
Írtam már, h nem voltak nagy gondjaim a bőrömmel, mielőtt el kezdtem szedni a diane 35-öt.
Elolvastad egyáltalán, h mit írok? Én arra vagyok kíváncsi, h a cypromix segít e majd helyreállítani a bőrömet. Mert nem az étkezéssel és a tisztálkodással vannak gondok. Sőt még csak a sminkkel sem....
Biztos, hogy volt annak az illetőnek orvosi diplomája?
A Cypromix és a Diane35 TELJESEN ugyanaz, csak más a gyártó. Ugyanazt a hormont tartalmazza, ugyanolyan mennyiségben.
Erről magad is meggyőződhetsz, ha elolvasod a betegtájékoztatójukat.
Max akkor lehet különbség a két gyógyszer hatása között, ha vmelyik segédanyagra vagy érzékeny.
Különben ugyanolyan hatása van mindkettőnek, mivel UGYANAZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!