Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a különbség a Lindynette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a Lindynette 20 és 30 között?

Figyelt kérdés
Mert idáig olyat szedtem ami 75/20mikrogrammos volt. De az mindig 3*1 havi csomagolásos volt. Most viszont csak egy havit tudtam kiváltani és 75/30 mikrogrammosat kaptam. Viszont ha ez elfogyna megint a 3 havit váltanám ki, ami 75/20mikrogrammos. Ebből lehet probléma?
2011. aug. 3. 21:59
 1/6 anonim válasza:
más a neve
2011. aug. 3. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
amit az orvos ir fel az kell...nem váltogathatod fel alá.hatoanyagban más az alapján amit irsz és gondolom a korral van összefüssésben kinek melyik kel...
2011. aug. 3. 22:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Megkértem hogy egy egyhavit írjon fel. Kiváltottam és ezt kaptam. De még úgyis megyek vissza hozzá, majd rákérdezek. :)
2011. aug. 3. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem magával a lindynette 20-szal volt problémám.. senkinek nem ajánlom
2011. aug. 3. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem sosem volt még semmi bajom vele idáig! :) Remélem nem is lesz. :)
2011. aug. 4. 00:38
 6/6 anonim ***** válasza:
A lyndinette 75/30 tablettában több az egyik hormon mint a lyndinette 75/20 tablettában.Szerintem baj, mert több hormont viszel be. Szerintem menj vissza nődokihoz, lehet elírta a receptet.
2011. aug. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!