Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha késve veszem be a 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha késve veszem be a 72 órás tablettának a második felét mi történhet?

Figyelt kérdés
=(((( elszámoltam az időt...... s késve vettem be mi történhet.. s a gumi meg elszakadt.. de nem jött sok.. és oldalt szakadt el fennebb mint ahova ment a sperium :( mit tegyekk.....
2011. dec. 11. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Bízz a szerencsédben... Mennyi idővel vetted be később? Talán annyival nem hogy gond legyen!
2011. dec. 11. 15:49
 2/6 A kérdező kommentje:
ezz a nagy baj.. hogy én a nagy matekos fejjemel azt hittem.. hogy fél8kor kel bevegyem este.. és közben reggel kellett volna fél8kor s 4kor vettem be :((....:( félek:( szerinteed:(
2011. dec. 11. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
ha az aktus utáni 72órán belül vetted be nincsen semmi gond! ezért 72órás tabletta a neve:)
2011. dec. 11. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, ne aggódj én anno, amikor szorult helyzetbe kerültem, annyira be voltam parázva, hogy reggel 7-kor kellett volna bevennem a második szem tablettát, beállítottam az ébresztőt és konkrétan azt álmodtam, hogy csörög, felkeltem és bevettem félálomban hajnali 2-kor... Szerencsére nem lett gond! :)

Azt tudom erre mondani, hogy ennek már úgy is mindegy, azzal nem segítesz magadon, ha szét stresszeled az agyad, bár tudom könnyű ezt mondani. Próbáld a lehető legnyugodtabban megvárni azt az x napot, amíg jelentkeznie kell a menzeszednek, mert ha stresszelsz lehet késik is jócskán.

2011. dec. 11. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, olyan rendesek vagytok:)

Amugy még valami, az a nagy problémám van h 17 éves létemre a menszeszem nagyon zavaros.. nem jött meg 7 honapig elmentünk a dokihoz és azt mondta minden szép és jó bennem, valószinu hogy ilyen a szervezetem.. és adott gyogyszert nem hormonokat hanem másabb fajtát.. és akkor 3 hoanpot szedtem és jött rendesen, de most újra.. hihetetlen.. agusztusba jött meg utoljára :( és akkor nem tudok eligazodni.

Amugy neked hogy történt a baleset? ovszerrel?

mégegyszer köszönöm!!!

2011. dec. 11. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, nálunk balekság volt, egyszerűen elkapott a hév, és a párom a szokásosnál gyorsabban ment el, félig bennem... Iszonyatosan haragudtam rá emiatt, mert ha már így is alakult, legalább ne bennem ment volna el. Ez volt az első és utolsó ilyen alkalmunk, amúgy mindig gumival védekeztünk. Engem azonnal elkapott a frász, teljesen ki voltam borulva. (én is 17 voltam)

Mostmár két éve gyógyszert szedek, azóta persze másik párom is van, úgyhogy mostmár akkor kap el a hév minket, amikor akar. :)

Egyébként nagyon nem tettél jót a szervezetednek, ha alapból össze vannak kuszálódva még a dolgok, ekkora hormon lökettel lehet csak méginkább rontottál a helyzeten. Persze adott szituban ez volt a legjobb amit tehettél értem én, de jelentősen megbonyolítja a dolgokat, mert ha most sem jön meg a tabletta után, akkor honnan fogod tudni, hogy azért mert terhes lettél, vagy szimplán csak a szokásos!? Mindenképpen kéne beszélned erről egy dokival, illetve ha megint nem jön meg, akkor csinálni egy terhességi tesztet, viszont ha a teszt szerint nincs terhesség, de vérzés sem, akkor is érdemes lenne dokinál rákérdezni erre.

2011. dec. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!