Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szex bnőmmel, és amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex bnőmmel, és amikor kezdtünk bele melegedni hallottam egy reccs hangot. De csak pár mozdulattal később éreztem meg hogy a gumi volt az. Az elején voltunk még messze voltam hogy elélvezzek. Ettől még lehet hogy para van? Mit ajánlatos most tenni?

Figyelt kérdés
Az eset tegnap este fele történt. Szóval több mint fél napja. Neki kb 1 hete ilyenkor volt menstruációja. Amikor kérdeztem, akkor meg azt mondta hogy kb 1 hét múlva lesz érése (naptár szerint). Menjek el vele patikába kúpért, vagy a nőgyógyászhoz 72 órásért? Vagy csak maradjak nyugton mert nem lesz belőle semmi?
2011. dec. 11. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
konkrétan milyen kúpot szeretnél a patikában?
2011. dec. 11. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha ilyen spermicides kúpot akartok venni, akkor azt érdemes lenne aktus ELŐTT legközelebb, mert egy nappal később már semit nem használ... Idióták.

Amúgy nem, ettől nem lesz terhes, amit itt leírtál.

2011. dec. 12. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
gumival dugod a nőd és ha érzed ha jön, kiveszed és úgy mész el? akkor minek húzod a farkadra azt a szart, öcsém? a gumi "megfogja" ami kijön belőled, minek veszed ki, mikor élvezel? ezt hol olvastad, hogy így kell? ááá, mindegy, csináld úgy! Úgy kell!!!
2011. dec. 14. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:
#5-ös egy világi hü.lye... Ilyenkor ne sajnáld azt a pár ezer forintért a kiba.szott 72 órásért. Sőt, ha kell egy boxerba mennék végig a városon a patikáig..
2014. dec. 26. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!