Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle-t fogok szedni, de van egy-két fontos kérdésem. Kaphatnék egy kis segítséget?
A mai nap folyamán megvettem életem első fogamzásgátlóját. A kérdéseim tapasztalat illetve úgymond valamelyest a gyógyszer alapján lévő ismeretek kellenének nekem. :)
Az egyik, hogy azt írja ugye a Y., hogy ha a menstruációm első napján beveszem, akkor védett leszek. Ez 100% vagy inkább várjak 1 hónapot?
A másik, hogy mekkora esély van arra, hogy megnőjjenek a melleim? Nem, nem ezért kezdem el szedni, csupán ez tenne engem maximálisan boldoggá. :) [A félreértések elkerülése képpen szólok, hogy elégedett vagyok a testemmel, csak valahol mégis örülnék. :)]
én másmilyen fogamzásgátló tablettát szedek, de az enyémre is az van írva, hogy védett leszek az első szem után. szerintem az nem 100%, én vártam 2 hetet :)
a másik pedig, hogy 3 hónapja szedem, és máris nőtt a mellem :D egy barátnőmnek is így volt, viszont egy másiknak nem nőtt tőle. szóval szerintem személy függő, de több esély van rá, hogy nő tőle a melled:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
Remélem, nekem is fog nőni, mert régi vágyam ám ez. :)
És akkor én is várok majd vele mindenképp.
Bnőmnek nem tudom a melle nőtt-e, de az egész leányzó szélesedett, az biztos.
Azért hagyta abba, mert olyan szinten lecsökkent a libidója, hogy már egyáltalán nem volt kedve a szexhez.
Persze mindenkire máshogy hat a gyógyszer.
A negyedik kommentelőnek köszi a választ, remélem a bnődnek minden okés már. :)
Az ötödiknek szintén köszönet, remélem, nekem is nőni fognak. :))
szia. nagyon jó tabletta, én már 4 éve szedem. de az én véleményem, hogy várj 1 hónapot, vagyis 1 levelet,ugyanis így születtem meg anno, hogy anya nem várta ki :)
a mellem viszont egyáltalán nem nött. nem fogytam, nem hiztam, teljesen okés.
de mindenkire máshogy hatnak a dolgok.
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!