Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle fogamzásgátló tablettáról tudnátok nekem írni? Vélemény, szedés utáni infók?
Szia!
Én Yasmit szedtem nagyon sokáig, nem tudok róla semmit sem írni, mert semmi sem változott rajtam mialatt szedtem, kívülről. Belül viszont feje tetejére állította a dolgokat rendesen. Nem tudom, hogy ez a többire is jellemző-e, mert én csak ilyet szedtem, de amikor abbahagytam egy időre, borzasztóan pattanásos lettem, főleg a hátam, pedig még bármilyen nemű fogamzásgátló szedése előtt sosem voltam, mindig szép volt a bőröm. Arról nem is beszélve, hogy a szünet ideje alatt, amikor megjött borzasztóan görcsölt a hasam, végig lesugárzott a combjaimba, továbbá azt se tudtam, hogy a wc-re üljek vagy inkább térdeljek elé, mert hányni kell. Korábban ilyeneket sosem tapasztaltam.
Amikor újra elkezdtem szedni ez helyreállt, de azért ez nyilvánvalóan nem normális, ne legyünk naívak, a fogamzásgátlók nyilván hazavágják a hormonháztartást.
Nemrég PCO-t diagnosztizáltak nálam (nem a gyógyszertől lett!), akkor rákérdezett a nődoki, hogy mit szedek, mikor mondtam, hogy Yasmit, azt mondta, hogy akkor azt mindenképpen tessék abbahagyni. Nem tudom, hogy ebből mennyit szánt a konkrét gyógyszernek és mennyit annak, hogy amúgy is abba kell hagynom, mindenesetre ódzkodom az újabbi szedéstől, valószínűleg nem is fogok rá sort keríteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!