Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 eve vagyok egyutt a parommal es sex kozbe nem szoktunk vedekezni de lehetek terhes nem elvezet belem de kesik! Ha eddig nem lettem terhes az elovaladektol most lehet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 23:25
41/49 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek meg van a saját menete...és ha valakinek nem sikerül elmenni csak kézzel az mért baj?Legalább ő tudja mi kell neki és tesz is érte
2011. dec. 7. 20:09
42/49 anonim válasza:
nemrég óta jarunk, szal van idő összecsiszolódni..
43/49 A kérdező kommentje:
Hajrá....bár szerintem ezzel nincs semmi gond ha neked így jó akko így jó és kész
2011. dec. 7. 20:13
44/49 anonim válasza:
nem értem én se h neki ezzel mi a baja.. elvégre orgazmusom van, vagy mi a fene :D
45/49 A kérdező kommentje:
Szerintem neki meg nem volt csak az eszet osztja
2011. dec. 8. 01:30
46/49 anonim válasza:
Módfelett zavar ha a nők beletörődnek a rossz béna párkapcsolatba mert azt hiszik nincs jobb. Ha egy ujj nagyobb élvezet mint egy pénisz akkor ott bizony probléma van a kivitelezéssel.
47/49 anonim válasza:
téged csak ne zavarjon, ez egy jó kapcsolat :D most jó h már nem emiatt fogom elhagyni.. különben se múlik minden a szexen. sokan túl hamar elmennek, akkor azokat a pasikat is dobni kellene, vagy miii?? :D
48/49 anonim válasza:
Kicsit sekélyes vagy.Csak az elhagyás opció vagy a beletörődés? Tanulni kell és tanítani.Együtt, egymásra figyelve.Erről szól egy kapcsolat.
49/49 anonim válasza:
nem is ismersz, egyáltalán nem vagyok sekélyes. de mi lenne, ha nem szólnál bele mások kapcsolatába? ha olyan tökéletes vagy, akkor elégitsd ki a baratnődet, azt csá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!