Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 eve vagyok egyutt a parommal es sex kozbe nem szoktunk vedekezni de lehetek terhes nem elvezet belem de kesik! Ha eddig nem lettem terhes az elovaladektol most lehet?
Lehet,hogy csak az idegességtől,esetleg a ciklusod változik egy kicsit!Reméljük!
Az én esetem(teim)bármikor késett az óramű pontos menzim(eddig 3-szor,kettő baba)általában terhes voltam!
De olyan is volt,hogy a "semmiért"megjött előbb,vagy késett 2-3 napot!Holnap reggel csinálj tesztet!Fontos a reggeli vizelet!
Az, hogy 5 évig szerencséd volt, és nem lettél terhes az előváladéktól, nem azt jelenti hogy immunis voltál rá és most huu történt valami
Te jó ég én még 16 évesen is komolyabban vettem az ilyet
5 éves kapcsolatban ilyen felelőtlennek lenni most meg sírsz hogy jaj mi van! Gondolkodni kéne, vagy utána olvasni a dolgoknak, és nem homokba dugni a fejet
Itt írja:
tegnap 23:49
"Mielött a csúcsra ért volna jóval elötte kihúzta és a Wc-be engedte."
:))) Elképzelem a jelenetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!