Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 eve vagyok egyutt a parommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 eve vagyok egyutt a parommal es sex kozbe nem szoktunk vedekezni de lehetek terhes nem elvezet belem de kesik! Ha eddig nem lettem terhes az elovaladektol most lehet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 23:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok ideges, de a "kiabálásból" arra következtetek, hogy Te nagyon is.
2011. dec. 6. 23:40
 12/49 anonim ***** válasza:
nem változott semmi, csak az ovuláció alatt legalább hagytátok volna az együttlétet, ha nem akartatok védekezni... egy évre átszámítva 35 százalék az esély az ilyen védekezés mellett hogy teherbe esel... tehát az esély mindig megvan rá...
2011. dec. 6. 23:41
 13/49 anonim ***** válasza:
12%
én is igy védekezek, és nem lett gond.. ha me már 5 éve beválik, akkor miért pont most romlana el? esetleg kerüljétek a termékenyebb napokat, azt kész.. :DD egyébként ha peteéréskor beleélveznek a lányba, akkor is csak 2o % az esély.. szal..
2011. dec. 6. 23:42
 14/49 anonim ***** válasza:
a termékeny napokon azért ne élvezzen el benne... nagyjából biztos az abortusz utána...
2011. dec. 6. 23:44
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges,söt....mindegy köszönöm a hasznos tanácsokat
2011. dec. 6. 23:45
 16/49 anonim ***** válasza:
nem is mondtam ilyet.. eleve a megszakitásrol volt szó.. de igy se 1oo % az abortusz, vannak, akik évekig probalkoznak, mire összejön..
2011. dec. 6. 23:49
 17/49 A kérdező kommentje:
Mielött a csúcsra ért volna jóval elötte kihúzta és a Wc-be engedte.
2011. dec. 6. 23:49
 18/49 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába van pontos menstruációs ciklusa egy nőnek,a naptár módszer még nem garancia semmire.

Bizon előváladéktól is teherbe lehet esni,sőt van olyan,hogy a peteérésnek nincs semmilyen jele,esetleg nem kíséri vérzés abban a hónapban a peteérést.

Ha már 5 év együtt vagytok,akkor gondolom azért sem védekeztek,mert fel vagytok rá készülve szellemileg,anyagilag és bizalmilag is arra,hogy esetleg egy kisbaba nyugodtan megérkezzen a kapcsolatotokba.

Ha nem szeretnétek babát,akkor van számos védekezési módszer(óvszer,fogamzásgátló tabletta,pesszárium,hüvelytabletta és egyebek).

Ha nem használtok semmit,belédélvez a partner az aktus végén,az a legrizikósabb a teherbeesésre.

Ha nem élvez beléd a párod az aktus végén,azt megszakításos módszernek hívják,de az nem védekezési módszer.Ekkor is kerül simán előváladék a hüvelybe,amitől teherbe eshetsz.

Aktus utáni 14. napon már nyugodtan elvégezheted a terhességi tesztet,amit a gyógyszertárban,rossmannban,dm-ben is megvásárolhatsz maximum 1000 forintért.Én speciel a discolor nevű tesztet ajánlom,mert ez hamar mutatja az eredményt.El kell pontosan végezni a tesztet az útmutató szerint,reggeli első vizeletből.Szóval aktus utáni 14.napon már tesztelhetsz.

2011. dec. 6. 23:52
 19/49 anonim ***** válasza:
mióta késik? nekem is szokott, és mégse vagyok terhes.. amugy a tesztet 14 nappal az aktus után végezd el.. de eddig az 5 év alatt sose késett?
2011. dec. 7. 00:03
 20/49 A kérdező kommentje:
2 napja. eddig még nem késett talán 2szer v 3 szor
2011. dec. 7. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!