Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 eve vagyok egyutt a parommal es sex kozbe nem szoktunk vedekezni de lehetek terhes nem elvezet belem de kesik! Ha eddig nem lettem terhes az elovaladektol most lehet?
Sajnos hiába van pontos menstruációs ciklusa egy nőnek,a naptár módszer még nem garancia semmire.
Bizon előváladéktól is teherbe lehet esni,sőt van olyan,hogy a peteérésnek nincs semmilyen jele,esetleg nem kíséri vérzés abban a hónapban a peteérést.
Ha már 5 év együtt vagytok,akkor gondolom azért sem védekeztek,mert fel vagytok rá készülve szellemileg,anyagilag és bizalmilag is arra,hogy esetleg egy kisbaba nyugodtan megérkezzen a kapcsolatotokba.
Ha nem szeretnétek babát,akkor van számos védekezési módszer(óvszer,fogamzásgátló tabletta,pesszárium,hüvelytabletta és egyebek).
Ha nem használtok semmit,belédélvez a partner az aktus végén,az a legrizikósabb a teherbeesésre.
Ha nem élvez beléd a párod az aktus végén,azt megszakításos módszernek hívják,de az nem védekezési módszer.Ekkor is kerül simán előváladék a hüvelybe,amitől teherbe eshetsz.
Aktus utáni 14. napon már nyugodtan elvégezheted a terhességi tesztet,amit a gyógyszertárban,rossmannban,dm-ben is megvásárolhatsz maximum 1000 forintért.Én speciel a discolor nevű tesztet ajánlom,mert ez hamar mutatja az eredményt.El kell pontosan végezni a tesztet az útmutató szerint,reggeli első vizeletből.Szóval aktus utáni 14.napon már tesztelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!