Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Magyarországon engedélyezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon engedélyezett még az abortusz vagy már bevezették h nem leheta magzat védelme miatt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 19:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Tudod, semmi sem száz százalékos... Ha én mondjuk tablettát szedek és mellette esek teherbe (mert igen, van ilyen), akkor én vagyok a hibás?...
2011. dec. 2. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
és ha kiszakad a gumi utánna veszel be esemény utánnit és nem hat??? ÉN VAGYOK A HIBÁS?!
2011. dec. 2. 21:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Még jobb:

Az apád megerőszakol. És te terhes leszel. 15 évesen pl.

A gyerekről ráadásul egyértelműen megállapítják, hogy fogyatékos lesz.

De neked meg kell tartanod azt a gyereket, mert az abortusz bűn. Ez kétséget kizáróan a lány felelőssége lenne, de tényleg, hát szegény nehogymár ilyen esetben abortuszhoz folyamodjon, hisz az gyilkosság...

Nemár... Mindig mindennek két oldala van. A felelőtlen tiniknek felvilágosítás kéne, de aki RÁSZORUL, mert igenis van ilyen, attól ne vegyék el ezt a lehetőséget.

2011. dec. 2. 23:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem vezetik be!Az abortusz egy jó dolog szerintem.Ne értsetek félre,azt kívánom soha senki ne kerüljön ilyen helyzetbe,de a bajban az abortusz nagy lehetőség.

Miért tegyem tönkre legalább három ember életét?A gyerekét,a férfiét,és a sajátomat.Tegyük fel most 20 évesen teherbe esnék a 24 éves barátomtól.Egyetemre járunk,alkalmankánt dolgozgatunk.Ki tartaná el?Ki nevelné fel ? Egyébként is még énis "gyerek" vagyok.

Bocsi hogy ezt leírtam de sosem értettem az abortusz ellen hőzöngőket!

2011. dec. 3. 03:27
 25/29 Little Shane válasza:
Szomorú tény,hogy Magyarországon több az abortusz mint a szülés (egy statisztikát olvastam a napokban) pontosan ezért igenis szabályozni kellene. Akinek beteg a magzata vagy megerőszakolták és azért esett teherbe az államilag támogatható abortusz, de azért mert tizenéves ribik felelőtlenül szét teszik a lábukat csak azért mert azt hiszik ettől nagylányok lesznek de még azt se tudják mi fán terem a sex meg a védekezés (ez itt látszik az okos kérdésekből)annak azt javaslom fizesse magának és legközelebb inkább nyelje le. Én is ellenzem de bizonyos esetekben meg kell tenni. A szegénységet meg szerintem hagyjuk mert ameddig a kis segélyből vagy kevés fizetésből vagy bármiből jut cigire meg piára akkor jut óvszerre is.
2011. dec. 4. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Még mindig ott a tabletta melletti terhesség és a kiszakadt óvszer. Itt végülis megvolt a védekezés, tehát akkor a "támogatott abortusz járna" (ha most ezt elméletben veszzük), mivel nem hibáztathatóak érte az érintettek. De hogy tudja bebizonyítani, hogy használt óvszert? A tablettát még igen, de az óvszert nem.
2011. dec. 4. 21:56
 27/29 anonim ***** válasza:
Little Shane: hidd el, van olyan szegény is, aki nem cigizik és nem piál...
2011. dec. 4. 21:57
 28/29 anonim ***** válasza:
mindenkinek saját döntése, nem tilthatják be..
2011. dec. 5. 14:04
 29/29 anonim válasza:
Nézz meg egy videót az abortuszról!!!!
2012. jan. 29. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!