Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Magyarországon engedélyezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon engedélyezett még az abortusz vagy már bevezették h nem leheta magzat védelme miatt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 19:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
meg nem vezettek be!
2011. dec. 2. 19:40
 2/29 A kérdező kommentje:
köszönöm..és kb mikorra tervezik a bevezetését?
2011. dec. 2. 19:42
 3/29 anonim ***** válasza:
Mostmár biztos, hogy bevezetik? :(
2011. dec. 2. 19:44
 4/29 anonim ***** válasza:
en ugy tudom hogy igen!dehogy mikor arrol fogalmam sincs :/!regebben hallottam a tvben nezz utanna a neten
2011. dec. 2. 19:45
 5/29 anonim ***** válasza:
De ez akkora baromság... most jobb az, hogyha szegény gyerek olyan körülmények között nő fel, ami nem jó neki? Se a szülők nem tudnak mellette anyagi biztonságot találni (ha előtte nem volt meg) se a gyereknek nem jó... :(
2011. dec. 2. 19:47
 6/29 anonim ***** válasza:
[link] itt az all h nem tiltjak be olvasd el
2011. dec. 2. 19:47
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
Na azért... remélem is, hogy nem tiltják be. Bocs, de én nem ítélem el, már megnézettek velem millió ilyen kis elborzasztó filmecskét... meghatott egy pillanatig, de mégis jobbnak látom, ha nem születik meg egy gyerek, minthogy rossz élete legyen...
2011. dec. 2. 19:49
 8/29 A kérdező kommentje:

naa...ez bíztató..:D

köszönöm

2011. dec. 2. 19:50
 9/29 anonim ***** válasza:
igy van :))
2011. dec. 2. 19:50
 10/29 anonim ***** válasza:
17%

19:47 És ha egy (már megszületett) gyerek nehéz körülmények között él, azt is jobb lenne megölni?

Sztem még mindig jobb, ha nehéz körülmények közé születik egy gyerek, mintha megölnék, mielőtt megszületne. Amúgy meg örökbe is lehet adni.

2011. dec. 2. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!