Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon engedélyezett még az abortusz vagy már bevezették h nem leheta magzat védelme miatt?
Valóban nem mai téma, március környékén kavart ez nagy port.
Itt egy link:
Én bevezetném, de állítólag a lakosság 75 %-a szerint megfelelő a jelenlegi szabályozás.
19:57.
Jaj, ver a szive. Akkor előbb csináltatom, előtte nem ver.
Bocs, de nem fogom tönkretenni a testemet 16 évesen. Rendszeresen védekezünk, nincs is soha baj, de ha mégis besikerülne, akkor majdnem 100%, hogy elvetetném. A gyerekem vagy az enyém legyen, vagy senkié!
"A 6. héttől ver a szíve. Gyilkosok!!!" Húha. Érdekes, fogadjunk a már MEGSZÜLETETT kiskutyák leöléséért nem balhézol így, pedig igen gyakori, hogy a teljesen egészséges kiskutyákat megölik, ha nem tudják senkinek odaadni. Az is gyilkosság. Ez vhogy mégse izgat annyira, fogadjunk.
"Ha nem tudod megfelelően felnevelni, add örökbe, 5 éves várólista van." Iszonyú körülményes egy gyerek örökbe adása, nem csak annyi, hogy kösz nekem nem kell, viheted...
"Másoknak meg mit küzdenek, hogy legyen gyerekük, Magyarországon a párok ötöde meddő." Nyilván semmi köze az elhízáshoz, dohányzáshoz, egészségtelen életmódhoz, sportszegény életvitelhez, és ilyesmikhez. Biztos van sok olyan pár, akik nem tehetnek róla, de az emberek nem is élnek egészségesen, és ez is nagyban elősegítette ezt az állapotot.
"Ahelyett, hogy hálát adnál az égnek!" Mekkora képmutatás. Megnéztelek volna, ha 15 évesen teherbe esel, és közlik veled, hogy muszáj megtartanod, és a családod segítségére pedig nem támaszkodhatnál, mert szégyellnének ezért... -.-
"35 E Ft egyébként, úgyhogy készítsd a pénztárcád. Bár gondolom tudod, mert van, aki így védekezik. Olcsóbb, mint a havi tabletta."
Képzeld tudom, nekem mindig volt tartalék pénzem ilyen vészhelyzetre. Amellett hogy fogamzásgátlót szedek, ha bármi rosszul alakul gumi. És sosem volt olyan, hogy "majd időben kiveszi". Mert az én szüleim RENDESEN felvilágosítottak ezekről.
EZ !!!! kell a mai taknyosoknak, nem az, hogy a nyakukba szakadjon egy gyerek.
Érdekes, amikor az abortuszpártiak úgy csinálnak, mintha 2 opció létezne:
1. elvetetem
2. megszülöm, nyomorgunk mind a ketten, és utálom, mert tönkretette az életemet.
És ilyen indokokkal természetesen az 1. opció mellett szavaznak.
Az persze más kérdés, hogy ki tehet arról, hogy megfogant, kinek a felelőssége ez?
Előtte is lehet ám gondolkodni. Aki nem tudja, milyen következménnyel járhat a nemi élet, annak nem kell belekezdenie.
Érdekes adat, most olvastam egy cikkben, hogy amely országokban bevezették az abortusz tilalmát, ott a várakozásokkal ellentétben mégsem növekedett a születések száma. Na, akkor most mi van? Mégis megoldható valahogy a dolog a magzat meggyilkolása nélkül is?! Épp ez a baj Magyarországon, amit ez a kedves kérdező is felvázolt. Még nincs is ilyen probléma, de már most is azon agyal, hogyha esetleg terhes leszek, akkor milyen jó dolog ez az abortusz! Nem így kell gondolkodni, hanem úgy, hogy elképzeled, hogy nem is létezik ez a dolog, és ne kerüljön rá sor.
Én 35 éves vagyok, 2 tervezett gyerekem van, 18 éves korom óta élek nemi életet, és nem volt besikerült terhességem. Aki nem akar, az nem esik teherbe!!! Nem mondom, egyszer egy életben előfordulhat, de egy gyerek meg azért senkit nem vág földhöz, nem 10-et kell felnevelni. De persze sokkal kényelmesebb azt mondani, hogy én nem teszem tönkre ezzel az életemet, mint felvállalni a felelősséget. Mert nem vállalod az örökbeadással kapcsolatos procedúrát? Ennél önzőbb indokot még soha nem hallottam. Aki így érez, az inkább ne éljen nemi életet.
Igen, van kutyám, és voltak is kiskutyái, de nem csaptunk agyon egyet sem, hanem elajándékoztuk őket, volt, aki örült neki.
A meddő párokkal kapcsolatos véleményt meg írd meg a teherbeesés témánál, a fejedet veszi a sok szerencsétlen nő, aki évek óta küzd a babáért. Nekem is van sok ilyen ismerősöm, nem isznak, nem dohányoznak, nem kövérek, és egészségesen élnek.
16 évesen nem eshettem volna teherbe, mert tudtam, hogy hol a helyem. Ha 19 évesen meg mégis, akkor anyám-apám valószínűleg kitagadott volna, ha megöletem a saját gyerekemet, inkább segítettek volna felnevelni. Hát, ki honnan jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!