Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring mellett terhesség? (lent)
Figyelt kérdés
Kedden lesz 3. hete, hogy felhelyeztem az első Nuvaring hüvelygyűrűmet. Tegnap viszont más kiegészítő védekezés nélkül feküdtem le a párommal, de nem élvezett belém. Először orálisan elégítettem ki, majd lemosta a péniszét és ezután kezdtük el az aktust. Lehetek mégis terhes? Úgy tudom, h a Nuvaring már egy hét után véd, ha a menstruáció első napján helyezzük fel. Ez igaz?2011. nov. 26. 20:50
1/4 anonim válasza:
Nőgyógyásszal beszéld meg, ne itt, a hülyéktől várj választ!Am, szerintem a gyerek nem jön össze olyan könnyen, nekem 3 éve nem sikerült teherbe esnem, pedig semmilyen módszerrel nem védekezünk, és várjuk a babát, és minden rendben van mind a kettőnkkel :) Szóval no para, és beszélj orvossal!
2/4 anonim válasza:
Nem valószínű a terhesség.
Első: Ha 3 éve nem esel teherbe, akkor csak nincs rendben minden. Milyen kivizsgáláson voltatok?
3/4 anonim válasza:
Termékenységi vizsgálatokon, mind a ketten. Már volt 3 vetélésem, szeptemberben volt az utolsó. Mind azért, mert nem ágyazódnak be rendesen, pedig minden emberit megpróbáltunk, így most már csak a várakozás van hátra, a lesz ahogy lesz:)
4/4 anonim válasza:
A tabletta sem nyújt 100%-ot, de legalább közelíti azt. Sosem értettem a lányok miért bíznak ilyen csodagyűrűben meg kúpban meg t.kömtudja miben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!