Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? 14/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
Hetente sokszor fel szoktam izgulni de nem tudom hogy elégítsem ki magam. Léccí segítsetek.. (Hüje választól kíméljetek meg)
2011. nov. 26. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ha magadrol nem jottel ra es nem is szeretned,hogy valaki ravezessen,hogy mikent csinald,akkor irasban nem fog menni PiciLany.

vagy engedd meg egy baratodnak,hogy kenyeztessen(petting)vagy probalkozz.

2011. nov. 26. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Legyél egyedül, hogy senki ne nyithasson rád. S ha a melleid érzékenyek kezd el izgatni magad, majd térj át a puncidra az egyik kezeddel. Nyálazd meg az ujjad, kezd az nagyajkaidnál és ahogy növekszik az izgalom óvatosan érintsd meg a csiklódat, s simogasd. Ha idáig elértél már magad is rájössz a többire. Az ujjaid legyenek mindig nedvesek! Úgy csináld, hogy jó legyen hajrá. S szerintem is hagyd a srácokat még, főleg az itt felkínálkozó perverzeket!
2011. nov. 26. 15:25
 13/22 A kérdező kommentje:
KÖSSZÍ
2011. nov. 26. 15:31
 14/22 A kérdező kommentje:
az ujjamon kívűl mit dugjak be??
2011. nov. 26. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
A barátnőmet múltkor zuhanyzás közben a zuhanyrózsa vízsugara izgatta fel. Állítólag az nagyon jó a lányoknak.
2011. nov. 26. 16:11
 16/22 anonim ***** válasza:
A seprűnyelet. A sodrófát. Egy dinnyét.
2011. nov. 26. 16:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Azokra ne figyelj akik a szexről orális szexről,írogatnak,csak nagyon unatkoznak,zárkózz be hogy ne zavarhassanak simogasd magad,hogy tudd mi a jó, az ujjazás még korai szerintem,én pl sosem csináltam magamnak,amúgy is az a jó ha előbb megtanulod,hogy éred el a csikló orgazmust,szóval simogasd magad fantáziálj nyugodtan,és legyél türelmes. :)
2011. nov. 26. 16:45
 18/22 A kérdező kommentje:
köszi
2011. nov. 26. 18:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Az előzőeket felejtsd el, itt van amire szükséged van: [link]
2011. nov. 26. 18:26
 20/22 anonim ***** válasza:
nyálazd be a mutató és a középső ujjadat és a mellbimbódat óvatosan csipked vagy markolászd a melledet!!csak simán kívülről nyálas kézzel simogasd a puncidat aztán kezd el széthúzni a nagyajkadat és ha találsz a puncid tetején egy kemény kis pontot ami kicsit kidudorodik akkor azt nagyon nyálas kézzel simogasd ;) ennyit tudok ajánlani ja és nehogy feldugja magadnak valamit és ne is ujjaz ;) még korai majd annak is eljön az ideje ;)
2011. nov. 26. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!