Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tehetném ezt helyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném ezt helyre fejben?

Figyelt kérdés

Bocsi, kicsit hosszú lesz...

Még sosem szedtem fog.gátlót, a napokban fogom elkezdeni. Az hagyján, hogy lesz egy kemény harc még a barátommal, hogy várjuk ki a doki által mondott 1 hónapot, és csak utána csináljuk gumi nélkül, ezt valahogy megoldom. De utána??? Egyszerűen még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy belém fog élvezni, annyira félek, hogy a gyógyszer mellett is teherbe esek:(( Az óvszernél is vannak-voltak félelmeim, hogy mi van, ha kiszakad, de ha kiszakad, azt valószínűleg észrevesszük, és még mindig ott az esemény utáni tabletta. Az óvszer legalább egy 'fizikai korlát', de a tablettánál nem tudjuk észrevenni, ha baj van... Nem vagyok teljesen őrült, abszolút utánaolvastam a témának, hogy hogyan működnek a fogamzásgátlók, mit okoznak a szervezetben meg minden, ennek ellenére úgy érzem, pár hónapnak el kell telnie, hogy bízni tudjak ebben, és addig valószínűleg minden szex bőgéssel fog zárulni:(

Nem tudom, lehet-e értelmes tanácsot adni, igazából nem is azt szeretnék, hanem megkérdezni, hogy volt-e közületek valaki így, és ha igen, mennyi idő volt, míg ez elmúlt?

2011. nov. 20. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
én csak annyit kérdeznék tőled, hogy nem állsz még készen rá hogy gumi nélkül szexelj a kedveseddel akkor minek? mert ő mondta? ugyan már ez a te tested!!! Te rendelkezel felette, kizárólagosan!
2011. nov. 20. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

nagyon fiatal lehetsz :S minek stresszelsz ok nélkül? ha ennyire fosol akkor pár havonta csinálsz egy terhességi tesztet, de ha nem akarod akkor meg nehogymár a pasid erőltessen rá

a másik, hogy nehogymár nwe tudja kivárni azt az egy hónapot

nagyon szerethet ha ilyenekre kényszerít...

2011. nov. 20. 16:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem a tablettaszedésre nem állok készen, hanem arra, hogy gyerekem legyen. Az első barátomnál az óvszerrel ugyanilyen problémáim voltak, abban sem hittem az elején, most túlzok egy keveset, de kb. azt nem viseltem el, h az alsógatyáján keresztül megvakarta a farkát, utána meg belém akart nyúlkálni.. mondom, túlzok, de tényleg, minden csöppség miatt kezet mosni küldözgettem, úgy, hogy gumit használtunk (spermicides lifestyle ultra safe) és nem is élvezett belém túl sűrűn...

Köszi a hsz-t, de nem csak a barátom miatt akarom elkezdeni, egyszerűen arról van szó, hogy akikkel beszéltem erről, csupa jót mondtak, elmúltak a hasgörcseik, szabályos lett a ciklusuk és hasonlók... Persze ehhez a megfelelő gyógyszert kell majd megtalálni. Mondom, biztos helyreáll ez idővel, és megszokom, csak azt nem tudom, addig mi lesz.

2011. nov. 20. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-nak: sajnos aki nem találkozott még a rossz példával, azt elég nehéz meggyőzni arról, hogy baj is lehet... Ő évekig csinálta gumi nélkül, némelyik barátnője tablettát sem szedett, és mégse lett baj, plusz a rengeteg lányismerőse is 99%-ban gyógyszert szed és semmi bajuk, nem is terhesek... Innentől kezdve elég nehéz dolgom van.
2011. nov. 20. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira nem vagyok fiatal, 18 leszek februárban. :)
2011. nov. 20. 16:20
 6/6 anonim válasza:
Engem is ráakart még régen beszélni a tablettára a barátom,de annyira kényszerítve éreztem magam erre,hogy inkább nem tettem meg. Nekik biztos,hogy jobb gumi nélkül,sokan csak azért erőltetik rá ezt a lányokra,mert csak magukra gondolnak.Szóval,ha nem akarod szedni,akkor inkább ne szedd.
2011. nov. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!