Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tehetném helyre a...

Hogyan tehetném helyre a házaséletemet?

Figyelt kérdés
Amióta megvan a gyermekünk szinte alig szexelünk a férjemmel. Miattam mert én nem kívánom sajnos. Pedig a párom egyáltalán nem önző teljesen oaadó és eddig türelmes volt. Az utóbbi időben már odáig jutotunk hogy havi 1x vagyunk együtt!! És nem a férjemen múlik mert ő ha akarnám napi 2x is csinálná. Amúgy ímádja a gyerekünket meg engem is érzem, de félek hogy máshova fog kacsintani a sex miatt. Hogyan tudnám magam feltúrbózni hogy kívánjam őt? Szeretem őt csak a gyerek annyira lefoglal hogy este már lusta vagyok hozzá. De ez így tudom hogy nem jó mert baj lesz. Már mondta hogy jó anya vagyok szépen vezetem a háztartást DE vele nem törődöm eleget! Vagyunk így többen ezel? Hogyan javítsak a libidómon?
2011. júl. 1. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Akár csak én írtam volna!

Ez nálunk addig ment még nem dolgozott, itthon volt velünk és olyan sokat volt egymásból hogy nekem egyáltalán nem volt kedvem hozzá, ráadásul az agyamra ment hogy egész nap azt hajtogatta mit szeretne... Kikészültem tőle. Most visszament dolgozni és azóta minden tökéletes. Igaz keveset vagyunk együtt de így legalább nem esik nehezemre a naponta vagy 2 naponta szeretkezni vele. Sőt, nagyon is jó azóta a házas életünk szerencsére.

Nem tudom Ti hogy vagytok, de hallottam már olyat is hogy erre van valami homeopátiás szer is majd utána keresek és ha meg van megírom!

2011. júl. 1. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem szoptatsz,pl egy kis bor ivás is segíthet. Nekem egy cigány asszony azt mondta,hogy nagyon ügyeljünk arra,hogy a férj ki legyen elégítve,mert akkor másfelé fog kacsingatni. Azt a 2 percet bírjuk ki amíg neki jó és utána aludhatunk. Én mindig erre gondolok amikor nincs hozzá kedvem. Az a baj ha elveszíted emiatt utána már késő bánkódni!! Össze kell szedni magunkat!! :D
2011. júl. 1. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is várom a bogyó nevét. Addig is próbáld hosszabb-rövidebb időre "lepasszolni" a gyermeket, hogy tudjatok romantikázni. Valamennyire azért nálam hatásos a dolog. Én is attól tartok, hogy félre fog kacsintani. Az én párom is megértő és türelmes, de én is tisztában vagyok vele, hogy bármennyire az és bármennyire szeretjük egymást idővel megunja. Nálunk időnként az ő kielégülése is megoldás.
2011. júl. 1. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam,azt hittem h miattam...de nem,mert mikor"ujitani" probáltam,nem érdekelte,nézte tovább a tévét...otthagytam,van uj párom és azota rendbejött a "házaséletem":))
2011. júl. 1. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Bár ilyen hosszú kihagyás nem volt,de én azt tudtam tenni,hogy engedtem neki.Nem kívántam a szexet,de a férjem meghozta. HA csak gyors numera kell neki,akkor ne engedd neki,ha nem akkor mond,hogy kényeztessen egy kicsit.ÉS ezt egyre többször engedd és utána az étvágy is több lesz.Nálam bevált.

Igaz ez az állapot nálam csak az első hónapokban volt szülés után.

Szeptemberben kezdődik előröl.

Én csak ennyit tudok tanácsolni!

2011. júl. 1. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezzel ugyanígy voltam anno (szerencsére)... "Kötelesség tudatból" meg, hogy szegény párom tudom hogy miket megtesz értünk és nem akartam hogy neki rossz legyen hogy elhanyagolom! Jó ha 1 hónapban egyszer együtt voltunk de én ehhez sem ragaszkodtam annyira :S

Megkértem, hogy segítsen nekem este! fürdetés, mosogatás, tea főzés, kutyaetetés stb... ezekben segítsen, hogy ne azt érezzem hogy örülök ha a taknyomon az ágyba becsúszhatok nem hogy még szeretkezzek is! Segít leveszi a vállamról kb a felét az esti műveleteknek és azóta minden a legnagyobb rendben! Azóta a másfél-2 órás együtt létek is jöhetnek megint!

Elmúlt a fiam 15 hónapos és most kb 2-3 hónapja jutottam el arra a szintre hogy már 2-3 naponta én mászok rá Ő meg örülne ha hagynám néha aludni!

2011. júl. 1. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is vagyok így néha... De közben megjön a kedvem. Hátha neked is!
2011. júl. 1. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:

4 hónapja szültem és én sem kívánom egyáltalán!! Talán most már egy kicsit jobb a helyzet, de nem az igazi. Mi ettől függetlenül heti 2-3 alkalommal együtt vagyunk. Hogy mi a megoldás? Nálam egyelőre az, hogy hagyom magam és sokszor tényleg csak arra hajtok, hogy neki jó legyen, gyors numera, csak engem hagyjon békén:)

Szegény férjem, ő is nagyon türelmes volt, ráadásul veszélyeztetett terhes voltam, úgyhogy a terhesség alatt is csak ímmel-ámmal szexeltünk+ a gyermekágy... Na szóval, én úgy vagyok vele, inkább "kibírom" azt a heti 2-3 alkalmat,mintsem, hogy besokalljon és máshová menjen kielégülni:(

Remélem azért nekem is visszajön előbb utóbb a szexuális étvágyam, mert így nem annyira jó...

2011. júl. 1. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
.
2011. júl. 1. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:

A homeopátiás szerek neve:

Agnus Castus, és Sepia CH15 napi 1x5 golyócska.

2011. júl. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!