Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben hány napig szedjem?
3 éve szedek yadine fogamzásgátlót. A 7 napos szünet után ma kellene bevennem az első szemet, de nincs nálam így csak holnap tudom elkezdeni. Tudom elkezdem holnap és 7 nap kiegészítő védekezés.
De 20 szemet kell bevennem majd vagy mind a 21et és így egy nappal tolódnak majd a dolgok?
Sajnos vény sincs nálam így a gyógyszertár sem nyerő, vény nélkül nem adják ki sehol.....
Tudom hogy járhat veszéllyel ezért is írtam hogy tudok a 7 napos kiegészítő védekezés szabályáról, hisz azért szedem hogy ne jöjjön a baba idő előtt. És nem is fogok kockáztatni.
Csak ezzel nem voltam tisztában hogy most szedjem be a 21 szemet mintha holnap kellene kezdenem vagy "dobjam el" az első szemet mintha bevettem volna.
A levél legelső szemét hagytam ki, vagyis fogom kihagyni, mivel éjfélig benne lennék a 12 órás csúszásban, de nem valószínű hogy haza tudok menni érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!