Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom félni? Miért rettegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni? Miért rettegek folyton? Esetleg más is van így?

Figyelt kérdés
A barátommal mindig óvszerrel védekezünk, de folyamatosan attól rettegek, hogy teherbe fogok esni, már-már bebeszélem magamnak egy nagyobb éhség közepette, hogy 'Úristen, biztos terhes vagyok'. Van okom rettegni? Mit lehet tenni ez ellen? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 11. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak mostanában van ilyen félelmem, nemrég történt egy kis incidens: a barátom kifordítva húzta le a gumit, és ugyebár mindent beborított a cucc, már kész pánikban voltunk, hogy úristen, most mi legyen, aztán hirtelen eszébe jutott, hogy mi történhetett, gyorsan víz beleengedése, minden oké volt...:) de azt a 2 percet senkinek nem kívánom:( nem történt semmi tragédia, de azóta a szex se olyan jó, alig várom, hogy elmenjen végre, és kivegye és leellenőrizhessem, hogy nincs-e kiszakadva:S na ennél a kis incidensnél döntöttem el, hogy nincs szükségem erre, következő héten mentem gyógyszert íratni... nem tudom, a gyógyszernél meg az óvszernél mi lenne neked biztonságosabb... szerintem nem nagyon van más módszer:S
2011. nov. 22. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.. :D Sokszor mondom is magamnak, hogy nem kellene akkor nemi életet élnem, ha ennyire parázok mindentől.. Tudom nagy rettegéseken mehetsz keresztül ilyenkor.:D

Velem történt olyan egyszer hogy a srác pettingnél a hasamra élvezett persze óvatosan lemostam minden.. aztán 1 hónapig rettegtem hogy mi van ha valahogyan jutott be ondó..vagy a közelébe.. annyira átaggódtam minden napot hogy menstruációkor kb 2 napig volt meg barnásan.. még jobban elkezdtem aggódni.. közben már az 4. tesztet csináltam meg.. (a 3. hét után 3 naponta egyet..:D) és mindegyik negatívat mutatott.. de én még akkor is aggódtam hogy Úristen.. és végül megjött a következő havi is és megnyugodtam.. azóta eltelt 11 hónap és már 3 hónapos a baba:) nem igaz.. :D nem lett semmi problémám:):D

szóval.. azóta van egy másik kapcsolatom már 9 hónapja.. és teljes mértékig megbízok a páromban szóval annyira nem aggódom már mint régen.. persze mindig lesz egy kis félsz:S:)

2011. nov. 22. 15:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon jól esnek a biztató szavak! :)

Utolsó válaszoló: A babás sor láttán az arcom ilyenről :) ilyenre váltott O_O majd ilyenre :D

Köszönet Neked is, és én is megnyugvást kívánok! :)

2011. nov. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!