Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Volt már abortuszotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már abortuszotok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 18:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Igen volt. Életem legjobb döntése volt, hogy ebbe a mocskos világba nem szültem egy újabb nyomorult életre szoruló lényt. Én azt mondom inkább meg sem szülessen, mint azt kelljen tapasztalnia, hogy anyu meg apu reszket, hogy elveszti a munkáját és a híd alatt redves hideg van....
2011. nov. 8. 06:06
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
nekem azert volt abortuszom, mert 20 eves fejjel nem mertem felvallalni a csalad elott hogy terhes vagyok, valamint az apuka nagy szerelem volt, de megsem volt megbizhato. es meg tanultam. titokban abortuszom volt, amit meg most is banok, mert megviselt lelkileg. mar maskepp gondolkodom, es babat szeretnek, de az elet szarul banik velem, es nem talalok egy normalis ferfit, nincs normalis eletem, es soxor ugy erzem ez azert is van, mert megerdemlem. ez a buntudat. ha lett volna eleg batorsagom, megtarthattam volna meg annoa csoppseget, de meg annyi emberseg sem volt bennem hogy kialljak a csalad ele. de a szexre bezzeg nagylany voltam. oke, tanultam belole, sajat boromon. remelm egyszer lesz egy normalis csaladom es lesznek gyerekim. azota egyenesen imadom a gyerekeket. sokkal jobban kijovok veluk. es ha gyerkeket latok akkor konnyben all a szemem. az elso evek iszonyuak voltak, foleg az elso ketto, mert a buntudat a szegyen az nagyon eros volt, de ez emberfuggo. szerintem a not megviseli az ilyen mert a gyerekhez lelkileg kapcsolodik, bar abban a 0pillanatban meg nem is tudja, de mikor elveeszik tole, akkor depresszio kovetkezik.,es nem csak a hormonok miatt van. egyebkent fizikailag nem faj, altatnak, legalabbis regen, pici gorcseid leehtnek,ennyi
2011. nov. 8. 07:40
 13/19 anonim válasza:
66%
Nem volt, és nem is lesz. Ha egyszer teherbe esnék, és nem tudnám felnevelni, biztos, hogy kihordanám és örökbe adnám. Ha bárki kíváncsi, tudok ajánlani nyílt örökbefogadást lebonyolító szervezeteket. Nagyon megviseli az anyukát az abortusz, sokkal de sokkal jobbnak tartom az örökbeadást, nagyon nagy sora azoknak, akiknek nem lehet gyermekük, és babára várnak ezeknél a szervezeteknél.
2011. nov. 14. 11:09
 14/19 A kérdező kommentje:
De aki babára vár az meghatározza azt is, hogy milyen szülőktől szeretné, nem? Alkat, életkor, stb...
2011. nov. 14. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Nekem volt már 3 is.. de nem önszántamból. Missed ab.-om volt nem tudok tovább hordani egy babát 14hétnél tovább:(

20/L

2011. nov. 14. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt nem abortusznak hívják, hanem vetélésnek. Azt kell mondjam, hogy eléggé felelőtlenek vagytok..3 terhesség.. És gondolom 20 évesen(illetve mivel már volt 3, így mondjuk 18 évesen) nem akarsz babát. Ennek ellenére sajnálom, hogy nem tudod kihordani. Később hormonos kezelés vagy ilyesmi, és megoldódik a gond! Legalább megfogansz. :)
2011. nov. 15. 14:48
 17/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ha örökbeadáson gondolkodsz (már az előző kérdésedből ítélve), szívesen válaszolok a kérdéseidre... Nekem van 2 örökbefogadott gyermekem, és mi, azon kívül, hogy újszülöttet szerettünk volna, mást nemigen határoztunk meg. Részletesebben írok priviben, ha van kérdésed. Még ha azt is gondolom, jobb lenne annak a babócának megszületni, nem ítéllek el semmiért (nem is tehetném, nincs jogom hozzá).

Minden jót neked!

2011. nov. 16. 07:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne, nem volt. És ezt nem a szerencsének köszönhetem, hanem annak, hogy normálisan védekezem. Most már ha véletlen teherbe esnék, akkor sem vetetném el.

21/L

2011. nov. 20. 19:02
 19/19 anonim válasza:
Nem, de nem is lesz! Le is köpném magam, és soha nem tudnék a tükörbe nézni, gyilkosként. Inkább megvonnék mindent magamtól, csak a babának legyen!
2011. nov. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!