Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen fogamzásgátlás mellett lett már terhessége? (óvszer, tabletta, stb. )
Figyelt kérdés
Itt mennek a dobálózások, lehet-e így terhes, meg mennyi az esély stb. Én annyit szeretnék tudni, ki hogyan védekezett amikor mégis teherbe esett, mert rémhíreket meg %-okat lehet dobálni de engem a valós megtörtént esetek érdekelnének, így kérem az írjon akivel megtörtént vagy közvetlen ismerősével történt meg az eset, és nem csak hallotta valahonnan!2011. nov. 3. 14:42
11/18 anonim válasza:
Cypromix tablettát fogamzásgátlás céljából ne használj...!
12/18 anonim válasza:
11-es! Miért nem ajánlod a cypromixet?
13/18 anonim válasza:
Vannak orvosok , akik kiírják ezt a 'fogamzásgátlót'. De mellékhatásként funkcionál fogamzásgátlóként, valójában hormonproblémákra írják fel,esetleg súlyos akne esetén,ami szintén hormonproblémától lehetséges..szóval indokolt betegség esetén!! Egy barátnőmnek felelőtlenül kiírták, nem volt sem policisztája, sem semmi ilyesmi baja. jól teherbe is esett.. szóval cypromixet ne..:)
14/18 anonim válasza:
Azért azt mindenképpen tudni kell, hogy a lányok/nők nagyrésze elég hantás tud lenni az ilyen "véletlen teherbeeséseknél". Pedig olykor csak rövid távra kéne visszaemlékezni és eszébe jutna, hogy akkor azon a napon, abban az időben nem vette be a tablettát vagy ivott rá stb. Az meg kész röhej, hogy valaki óvszer mellett teherbe essen. Aki ilyet ír annak nem kell adni a véleményére.
15/18 anonim válasza:
Egyszer egy dugtam egy kecskével kotonnal, de kiszakadt és sajnos Minotaurusz lett belőle. Remélem tudtam segíteni.
16/18 anonim válasza:
ezekkel a válaszokkal az a baj hogy a nagyja már úgy kezdődik, hogy a barátnőm....az unokatesóm.... a ....-om....
szóval ez már így nem valami pontos..
17/18 anonim válasza:
Én Yadine szedése mellett lettem terhes 27 évesen (5 év szedés után). A 9. héten derült ki, mert a vérzéseim rendben voltak, sőt az ezt követő két hónapban még szintén jelentkezett vérzés. Természetesen megtartottuk a babát. A legrosszabb az egészben az volt, hogy hiába nyugtattak, hogy a bogyótól nem lesz baja, az egész terhességet végig rettegtem, hogy mi lesz, ha mégis. Szerencsére tökéletesen egészséges kisfiú lett, hamarosan 2 éves lesz. Azóta sem derült ki, hogy mi lehetett a gond és igazából már nem is érdekel. Ennél jobban nem is alakulhattak volna a dolgok!
18/18 anonim válasza:
én lettem terhes spirállal, levették, 16 hetesen elment, életem egyik legrémesebb élménye volt. lettem gumival, a nagy klasszikus, elszakadt. lettem a pharmatexszel, pedig amennyire csíp, épp használhatott is volna.
viszont tök jól bejön a pesszárium.:) évek óta nem volt véletlen baleset, csak nem szabad elfeledkezni a használatáról. (lea contraceptivum). ami a legjobb, lassan már nem is félek a teherbeeséstől, pedig régen már a szexhez sem volt kedvem, mert mi van ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!