Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több újságban olvastam a következőt:"Új időszámitás a fogamzásgátlásban. A tabletta ideje lejárt? Fogamzásgátlás havi 1x" Tudtok errő valamit? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 18:11
1/7 anonim válasza:
Ez ma már nem számít újdonságnak: hüvelygyűrű, hormonális fogamzásgátlás. Olvasd el a leírást: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Ohh,én meg azt hittem megint feltaláltak valami új dolgot! Már kezdtem örülni:) Kösz az infót!
2008. nov. 7. 18:31
3/7 anonim válasza:
Én is hüvelygyűrűt használok. Kicsit furcsa úgy elsőre hogy magadba kell hagynod egy kis vmit, amit aztán később megszoksz! Jobb mint a fog.gátló, mert nem roncsolja annyira a szervezetet. Azt még nem tudom hogy mennyire lehet benne megbízni, mert most kellett kivennem 21 nap után és közben ugye voltam a párommal gumi nélkül többször is és hát bízok benne h megjön majd :D Ha érdekel vmi írj nyugodtan.
4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam róla közben,hogy az orvos irja fel. De milyen időközönként? Havonta? És Te érzed ,hogy ott van bent vagy azt meglehet szokni? Most aztán kutatok ezerrel,mindent tudni akarok:D Köszi a választ.
2008. nov. 7. 18:44
5/7 anonim válasza:
Hát ez is ugyanolyan mint a fog.gátló. Nődokinak kell felírnia, mert recept nélkül nem kapható és van 1 ill. 3 havi adag. Érdemesebb a 3 havit megvenni mert akkor nem kell minden hónapban mászkálni a dokihoz. Amúgy egyáltalán nem érzem, egyáltalán nem gátol semmiben, tájékoztatójába az van írva hogy addig kell felnyomni mint egy tampont, de nekem mindig lejjebb csúszott, de sosem zavart. Ha meg éppen együtt voltam a barátommal, akkor ő mindig följebb nyomta és őt sem zavarta. De ki is lehet venni. 3 óra a max amig hüvelyen kívül lehet. Ha 3 óránál tovább van kint akkor vissza kell rakni és 1 hét kiegészítő védekezés.
6/7 anonim válasza:
mennyibe kerul ez a huvelygyuru es mi a neve?
elore is koszi
7/7 anonim válasza:
hüvelygyűrűben is van hormon. én pesszáriumot használok (lea contraceptivum), tök sokáig jó, egyszerű beszerezni, akárhányszor újra lehet használni, és mivel nincs hormontartalma, nem fordulhat elő, hogy elveszi az ember kedvét a szexhez (a nuvaringnél ez az egyik leggázabb mellékhatás, a hormonról azt írják, kevés, meg helyi, de én nem kockáztatnék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!