Fogamzásgátlás 2 gyerek után, ha már nem szeretnél többet, ami nem tabletta?
Egyik 2 éves, másik 2 hetes. A tablettától bármilyen is volt, rosszul voltam, azt semmiképp nem szednék,
Nyilván a dokim fogja megmondani, mi legyen a megoldás, de addigis szeretnék tájékozódni a lehetőségekről. Utoljára 4 éve gátoltam fogamzást. :))
Hasonló helyzet a nagy 22 hónapos a kicsi 1.
Én a spirál felé hajlok de még megbeszélem a dokival is.
En is csatlakozom: a mirena spiralt javasolnam.
Nekem is ket gyermekem van, a tablettat nem birja a szervezetem.
A sima spiralt nem szeretnem, a mirenarol csak jokat hallottam.
Igaz, hogy nem olcso, 40-50 ezer forint korul van, de 5 evig hatekony. Raadasul olyat is hallottam, hogyha nem birja a szervezet es fel even belul le kell szedni, akkor a spiralt blokkal egyutt vissza lehet vinni a gyogyszertarba, ahol vasaroltad es vagy a teljes arat, vagy az ar felet visszafizetik, tehat garancia is van ra.
én is mirenát javaslom.én októberben rakattam föl.az akkor 2éves és az alig 4 hónapos pici mellett.47990.-volt.és én úgy tudom,hogy fél éven belül ha kell venni,akkor a gyártó fizeti vissza a felét.de ez nem is olyan fontos.
én azt vettem észre,hogy felrakástól számítva 1 hónapig vérezgettem(több mint pecsételő,de kevesebb,mint menstruáció) és a kicsim szopisztrájkolt is.De megoldottuk,és azóta fogjuk rá kezdi megszokni a szervezetem.És már csak 3-4 napot vérezgetek.ja és nekem úgy tette föl a dokim,hogy nem menstruáltam még a szülés után.
Úgyhogy mi megtartjuk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!