Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a Strodette fogamzásgátló tablettáról?
Figyelt kérdés
Honnan tudja a doki egy vizsgálatból milyen gyógyszert írjon fel? Én ilyet kaptam.
16/L
2009. máj. 5. 00:04
1/4 anonim válasza:
A Google a barátod:)
Beírod, hogy Strodette fogamzásgátló, biztos találsz róla valami jót:)
-Reaper-23/F
2/4 anonim válasza:
Ott semmi sincs róla:)tehát ha nem tudod maradj csöndbe:) igazából nem ismerem ezt a gyógyszert,de ne aggódj nincs olyan ami kevésbé hatékony lenne.
3/4 anonim válasza:
én mondtam az orvosomnak,hogy írjon fel valami olcsóbbat,hiszen nem tudok csak úgy kiadni 5-6 ezer forintot.
Kiírta a Strodettét,és a gyógyszertárban derült ki,hogy ez is 5500 Ft! :( Neked is ennyibe került?
4/4 A kérdező kommentje:
Aha. De sztem egész olcsó. A növérem nem ilyet szed és neki 7-8000Ft között van.
2009. máj. 5. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!