Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom belém élvezett de kifolyt belőlem az összes és kimostam vízzel. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Lehetek terhes? FONTOS lécci válaszoljjatok2011. okt. 26. 16:06
21/23 anonim válasza:
Megszívtad, lehetsz terhes. Ha három nap elmúlt, akkor méginkább. Lehet kapni olyan tabit, ami eseményu tán 10 nappal még megelőzi a terhességet, de elég drága, bár jobb, mitn egy abortusz. Amúgy reménykedj! Esély van még arra, hogy ne legyél terhes, mert igazából így is csak 80% az esélye a teherbeesésnek. :) Aztán ha nem jön a menzeszed, akkor teszt!
22/23 anonim válasza:
Amúgy én is 14 évesen kezdtem, egyszer fordult elő olyan, hog kiszakadt a gumi, de én legalább tudtam, hogy mihez kezdjek, hogy hova menjek és mit kell ilyenkor csinálni. Nem minden 14 éves idióta, azért, mert a nagyrészük az!...
15/L
23/23 anonim válasza:
Már ne haragudj, de minek 14 évesen szexuális életet élni?! Nem ér még rá!? Minek sietteted!? Ezért van a sok abortusz meg, hogy kiskorúak szülnek majd örökbe adnak, amit egy életen át bánni fognak, és tudják feldolgozni! Kérlek szépen ha ilyen nagy vagy már és felnőtt hogy szexelni tudsz, akkor tudni kéne a többit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!